Breaking News

Με πάνω από 500 ίππους η νέα Aston Martin Vantage (video)

Με πάνω από 500 ίππους η νέα Aston Martin Vantage (video)

Λίγες μέρες μας χωρίζουν από την αποκάλυψη της νέας Aston Martin Vantage που θα πραγματοποιηθεί στις 21 Νοεμβρίου.

Η βρετανική εταιρία ωστόσο μας δίνει νωρίτερα μερικές ενδιαφέρουσες πληροφορίες για τη νέα Vantage, την οποία βλέπουμε στο παρακάτω video καμουφλαρισμένη να κάνει επίδειξη δυνάμεων μέσα στην πίστα, ενώ πίσω από το τιμόνι της εναλλάσσεται ο  πιλότος της Red Bull στη Formula 1, Μαξ Φερστάπεν, και ο αρχιμηχανικός της  Aston Martin, Ματ Μπέκερ.

Οι σημαντικές ειδήσεις που βγαίνουν από το εν λόγω video είναι ότι η νέα Vantage τροφοδοτείται από έναν V8 4.0 λίτρων twin-turbo κινητήρα της AMG, ο οποίος της προσφέρει πάνω από 500 ίππους και 685 Nm ροπής.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο ίδιος κινητήρας αποδίδει στην DB11 503 ίππους και 695 Nm ροπής. Σημειώστε ακόμα ότι η νέα Vantage ζυγίζει 1.530 κιλά και είναι 200 κιλά ελαφρύτερη από την DB11. Παράλληλα το μεταξόνιο της νέας Vantage είναι 100 χλστ. κοντύτερο από αυτό της  DB11.

Ας ακούσουμε όμως και τη γνώμη του Φερστάπεν για τη νέα Vantage.

Δημήτρης Κεχαγιάς

Δημήτρης Κεχαγιάς



Related Articles

Η Porsche ετοιμάζει ιπτάμενο όχημα

Μπορεί η Porsche να είναι η βασίλισσα της ασφάλτου, πάνω στην οποία καταγράφει εντυπωσιακές επιδόσεις, ωστόσο η γερμανική εταιρεία θέλει

Μασάζ, ψυγείο, tablet και άπλετοι χώροι για τους πίσω επιβάτες της Bentley Bentayga

Την απόλυτη χλιδή απολαμβάνουν οι πίσω επιβάτες της ανανεωμένης Bentley Bentayga. Τα δύο ανεξάρτητα μεταξύ τους πίσω καθίσματα χωρίζονται από

Πόσο γρήγορη πάνω στον πάγο είναι η Jaguar XE 300 Sport Edition; (video)

Το πρώτο της επίτευγμα η νέα Jaguar XE 300 Sport Edition δεν το πέτυχε πάνω στην άσφαλτο, αλλά πάνω στον