Breaking News

Έφτασαν ήδη τις 899 οι παραβάσεις του ΚΟΚ τον Οκτώβριο

Έφτασαν ήδη τις 899 οι παραβάσεις του ΚΟΚ τον Οκτώβριο

Τις κακές μας συνήθειες αποδεικνύεται ότι διατηρούμε σταθερά οι Έλληνες οδηγοί, καθώς την πρώτη μόνο εβδομάδα του Οκτωβρίου καταγράφηκαν από την Τροχαία σωρεία παραβιάσεων του ΚΟΚ.

Από 1 έως 7 Οκτωβρίου λοιπόν στο πλαίσιο του στοχευμένου προγράμματος «παράβαση της εβδομάδας», που σχεδιάστηκε και εφαρμόζεται από τη Διεύθυνση Τροχαίας Αστυνόμευσης του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας πραγματοποιήθηκαν σε ολόκληρη την επικράτεια συνολικά 4.628 έλεγχοι σε οχήματα.

Στόχος είναι ο περιορισμός των σοβαρών τροχαίων ατυχημάτων και η αναβάθμιση του επιπέδου οδικής ασφάλειας. Στους δρόμους βγήκαν 708 συνεργεία της Τροχαίας, ενώ διαπιστώθηκαν 899 παραβάσεις, από τις οποίες οι 504 αφορούσαν αντικανονικό προσπέρασμα και οι 395 παραβίαση ερυθρού σηματοδότη.

Οι περισσότερες παραβάσεις σημειώθηκαν στο οδικό δίκτυο της Αττικής (85), της Φθιώτιδας (52), της Πιερίας (43), του Ηρακλείου (38), των Σερρών (37) και στον Βόρειο Οδικό Άξονα Κρήτης (37).

Μη ξεχνάτε ότι η οδική ασφάλεια είναι υπόθεση όλων μας, ενώ ο τρόπος που συμπεριφέρεται κάθε λαός πίσω από το τιμόνι είναι ο «καθρέπτης» πολιτισμού της εκάστοτε χώρας.



Related Articles

Γεμάτο το πορτμπαγκάζ με 31 κιλά κάνναβης

Το λευκό station wagon Ford Focus που βλέπετε στην παραπάνω φωτογραφία έχει κατασχεθεί από την Ελληνική Αστυνομία. Ο λόγος είναι

Καρότσι σουπερμάρκετ της Ford που φρενάρει μόνο του (video)

Μήπως κάθε φορά που πρέπει να πάρετε μαζί το παιδί σας στο σουπερμάρκετ αγανακτείτε, καθώς μετατρέπει το καρότσι σε παιχνίδι;

Toyota Corolla παραβιάζει STOP και περνάει από πάνω της νταλίκα (video)

Πρέπει όλοι οι οδηγοί να συνειδητοποιήσουν ότι η παραβίαση πινακίδας STOP ισοδυναμεί με απόπειρα αυτοκτονίας, ενώ υπάρχει μεγάλος κίνδυνος και