Breaking News

Πόσο φορτηγά πουλήθηκαν στην Ελλάδα τον Αύγουστο;

Πόσο φορτηγά πουλήθηκαν στην Ελλάδα τον Αύγουστο;

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ και του ΣΕΑ τον προηγούμενο μήνα στη χώρα μας πουλήθηκαν 474 καινούργια φορτηγά (ελαφρά και βαρέα).

Σε σύγκριση τώρα με τον αντίστοιχο μήνα του περασμένου έτους σημειώθηκε μια μικρή πτώση -5,2%, καθώς τον Αύγουστο του 2017 στην Ελλάδα είχαν πουληθεί 500 φορτηγά. Ωστόσο τους οχτώ πρώτους μήνες του τρέχοντος έτους (Ιανουάριος-Αύγουστος) οι πωλήσεις των καινούργιων φορτηγών είναι αυξημένες κατά 1,1%. Πιο αναλυτικά, από τον Ιανουάριο μέχρι τον Αύγουστο του 2018 η αγορά κατέγραψε 4.886 πωλήσεις καινούργιων φορτηγών, ενώ το ίδιο διάστημα του 2017 ο αντίστοιχος αριθμός ήταν 4.835 πωλήσεις.

Ας δούμε τώρα και τις πωλήσεις των καινούργιων λεωφορείων τον Αύγουστο στην Ελλάδα, οι οποίες δε ξεπέρασαν τις 17, αν και πέρυσι τον Αύγουστο ήταν μόλις 14. Αρκετά περισσότερες όμως ήταν οι πωλήσεις καινούργιων λεωφορείων από τον Ιανουάριο μέχρι τον Αύγουστο του 2018, καθώς έφτασαν τις 179 μονάδες. Άνοδος δηλαδή 38,8% από τον Ιανουάριο μέχρι τον Αύγουστο του 2017 που είχαν πουληθεί 129 καινούργια λεωφορεία.

 



Related Articles

Ιδανική για κάμπινγκ αυτή η Mercedes X-Class, αλλά κοστίζει 180.000 ευρώ

Σας αρέσει να έρχεστε στις διακοπές κοντά στη φύση, αλλά δεν αντέχετε να κοιμάστε σε σκηνή; Κανένα πρόβλημα, καθώς η

Bowling όχι με μπάλα αλλά με φορτηγό Scania (video)

Καμαρώνετε για τις ικανότητες σας στο παρκάρισμα και για το πόσο εύκολα μπορείτε να χωρέσετε το αυτοκίνητο σας ακόμα και

Το εντυπωσιακό βυτιοφόρο ΜΑΝ TGS

Η εταιρεία διανομής πετρελαίου HOYER Petrolog αποφάσισε να προβεί στην αγορά συνολικά 89 βυτιοφόρων ΜΑΝ TGS 24.420s. Εντός του Οκτωβρίου