Breaking News

Τα νέα τούρκικα φορτηγά Turga από την BMC

Τα νέα τούρκικα φορτηγά Turga από την BMC

Δυναμική επιστροφή πραγματοποίησε η τούρκικη εταιρεία BMC στο 67ο Διεθνές Σαλόνι Επαγγελματικών Οχημάτων στο Ανόβερο. όπου παρουσίασε τη νέα της γκάμα φορτηγών, ονόματι Turga.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι η Τουρκία είναι από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές φορτηγών και στρατιωτικών οχημάτων, ενώ η BMC ιδρύθηκε στη Σμύρνη και δραστηριοποιείται στο χώρο από το 1964.

Στα 54 χρόνια λειτουργίας της έχει κατασκευάσει πάνω από 300.000 οχήματα, ενώ ισχυρίζεται ότι έχει συμβάλει στην τούρκικη οικονομία με 10 δισεκατομμύρια δολάρια. Στο εργοστάσιο των 250.000 τ.μ. παράγει λεωφορεία, φορτηγά βαρέως τύπου και τεθωρακισμένα οχήματα για τον τομέα της αμυντικής βιομηχανίας. Απασχολεί 2.300 υπαλλήλους και δηλώνει παραγωγική ετήσια ικανότητα 22.000 οχημάτων. Η λέξη Turga στα τούρκικα σημαίνει η σφραγίδα του σουλτάνου.

Η εξέλιξη της νέας γκάμας φορτηγών Turga διήρκησε τέσσερα χρόνια, ενώ σημαντικός ήταν ο ρόλος του τμήματος Έρευνας και Ανάπτυξης, αλλά και της προόδου που συντελέστηκε σε μηχανικό και κατασκευαστικό επίπεδο.

Σύμφωνα πάντα με την BMC τα νέα της φορτηγά θα είναι προσιτά στον αγοραστή με φτηνά ανταλλακτικά και με βελτιωμένα διαστήματα για τα σέρβις τους, επομένως θα έχουν συνολικό χαμηλό κόστος χρήσης.

Παράλληλα εξοπλίζονται με εργονομική σχεδίαση κεντρικής κονσόλας, μεγάλους αποθηκευτικούς χώρους, οθόνη TFT, Bluetooth, σύστημα πλοήγησης με οθόνη πολυμέσων 7 ιντσών, ρυθμιζόμενο κάθισμα οδηγού, ψυγείο, κρεβάτια, εσωτερικό φωτισμό και πολυλειτουργικό τιμόνι.



Related Articles

Δείτε πως κατασκευάζεται ένα φορτηγό της DAF (video)

Στη μακρινή Αυστραλία η DAF με την υποστήριξη της Paccar κατασκευάζει πλέον στις τοπικές της εγκαταστάσεις τα θηριώδη φορτηγά της.

Κινητήρες για φορτηγά αλλά και για πλοία από την DAF (video)

Με αφορμή τη συμπλήρωση 90 ετών από την ίδρυση της το 1928 η DAF κάνει μια αναδρομή στο παρελθόν της

Ρεκόρ παραγγελίας λεωφορείων της Scania

Έναν πολύ καλό πελάτη βρήκε η Scania, ο οποίος είναι η πόλη Μπογκοτά, καθώς θα την προμηθεύσει με 481 λεωφορεία