Breaking News

Ρεκόρ παραγγελίας λεωφορείων της Scania

Ρεκόρ παραγγελίας λεωφορείων της Scania

Έναν πολύ καλό πελάτη βρήκε η Scania, ο οποίος είναι η πόλη Μπογκοτά, καθώς θα την προμηθεύσει με 481 λεωφορεία που κινούνται με φυσικό αέριο.

Πρόκειται μάλιστα για ένα ρεκόρ παραγγελίας λεωφορείων της Scania με το εν λόγω εναλλακτικό καύσιμο. Πιο αναλυτικά στο στόλο των δημόσιων λεωφορείων της κολομβιανής πρωτεύουσας θα προστεθούν 179 Scania K320 IA έξι αξόνων με δυο τροχούς, απόδοσης 320 ίππων και χωρητικότητας 160 επιβατών. Επίσης 302 λεωφορεία F340 HA με διπλό θάλαμο επιβατών, οχτώ αξόνων δυο τροχών, με ισχύ 340 ίππων κα δυνατότητα μεταφοράς 250 επιβατών.

Τα δρομολόγια τους αναμένεται να αρχίσουν το πρώτο εξάμηνο του 2019. Αξίζει να αναφέρουμε ότι το δίκτυο λεωφορείων της Μπογκοτά ιδρύθηκε στις αρχές της δεκαετίας του 1990, περιλαμβάνει 12 γραμμές που καλύπτουν συνολικά 112 χιλιόμετρα, ενώ καθημερινά εξυπηρετούνται 1,7 εκατομμύρια επιβατικές.

Πέρα από αναβαθμισμένο επίπεδο δημοσίων μεταφορών τα νέα λεωφορεία θα ωφελήσουν και το περιβάλλον, καθώς πληρούν τις προδιαγραφές ρύπων Euro 6, ενώ τα υφιστάμενα είναι προδιαγραφών Euro 2 και Euro 3, εκπέμπουν 20% λιγότερο διοξείδιο του άνθρακα και τέσσερις έως πέντε φορές χαμηλότερες εκπομπές οξειδίου του αζώτου.



Related Articles

Ποια χώρα προτιμάει λεωφορεία της Mercedes;

Οι περισσότεροι κάτοικοι της Πολωνία που θα χρησιμοποιούν τα μέσα μαζικής μεταφοράς θα επιβιβάζονται σε λεωφορεία που φέρουν το αστέρι

Το νέο Toyota Yaris με καρότσα πραγματικά δεν υπάρχει

Αυτό και αν είναι έκπληξη, καθώς κανείς δεν περίμενε ότι η Toyota θα δημιουργήσει το Yaris με pickup αμάξωμα. Να

Φορτισμένο και φορτωμένο το ηλεκτροκίνητο Mercedes eVito

Όπως έχουμε αναφέρει αρκετές φορές το ρεύμα της ηλεκτροκίνησης δε διαπερνά μόνο τα επιβατικά μοντέλα, αλλά και τα επαγγελματικά. Αυτό