Breaking News

Τσάντες ταξιδίου με την υπογραφή της Lamborghini

Τσάντες ταξιδίου με την υπογραφή της Lamborghini

Στις φετινές καλοκαιρινές σας διακοπές μπορείτε να εντυπωσιάσετε από τη στιγμή θα φτάσετε στον προορισμό σας.

Πώς θα το πετύχετε αυτό; Κρατώντας τις νέες τσάντες ταξιδιού που δημιούργησε η Lamborghini. Σύμφωνα λοιπόν με τη Lamborghini οι τρεις νέες αυτές τσάντες ταξιδιού δημιουργήθηκαν σε συνεργασία με την Tecknomonster, ενώ κατασκευάζονται στην Ιταλία με τα ίδια ποιοτικά υλικά που χρησιμοποιούνται στο εσωτερικό των Huracan, Aventador S και Urus, δηλαδή μαλακό ύφασμα τύπου ανθρακονήματος και αλκαντάρα.

Σύμφωνα με την ιταλική εταιρία των supercars οι εν λόγω τσάντες ταξιδίου έχουν σχεδιαστεί έτσι ώστε να τοποθετούνται με απόλυτη ακρίβεια στα πορτμπαγκάζ των Huracan, Aventador S και Urus. Η διάθεση τους έχει ήδη ξεκινήσει σε ηλεκτρονικά καταστήματα και σε διακεκριμένα σημεία πωλήσεων σε όλο τον κόσμο.



Related Articles

Αυτή η Mercedes δεν υπάρχει πια την «πάτησε» το τρένο – Η οδηγός ήθελε να περάσει με το ζόρι από κλειστή σιδηροδρομική διάβαση (βίντεο)

Η γκρι Mercedes GLC που θα δείτε στο παρακάτω βίντεο είχε μια τρομακτική σύγκρουση με τρένο, εξαιτίας της απερισκεψίας που

Ταινίες με καταδιώξεις και βιντεοπαιχνίδια αυτοκινήτων δημιουργούν επικίνδυνους οδηγούς

Μια ιδιαίτερα σημαντική έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε 1.000 εφήβους που αρέσκονται σε βιντεοπαιχνίδια, τηλεοπτικές σειρές και κινηματογραφίες ταινίες με κεντρικό

Δείτε πως αντέδρασε οδηγός όταν ανετράπη μπροστά του φορτηγό (video)

Εσείς τι θα κάνατε αν βλέπατε ενώ οδηγούσατε ένα μεγάλο φορτηγό να ανατρέπεται και να σέρνεται πάνω στην άσφαλτο κατά