Breaking News

Το εσωτερικό του νέου Infiniti QX50 εμπνέεται από πολυτελή ξενοδοχεία (video)

Το εσωτερικό του νέου Infiniti QX50 εμπνέεται από πολυτελή ξενοδοχεία (video)

Διαμονή πέντε αστέρων υπόσχεται στο εσωτερικό του το νέο Infiniti  QX50, καθώς οι χρωματισμοί του έχουν εμπνευστεί από πολυτελή ξενοδοχεία.

Σύμφωνα λοιπόν με την premium ιαπωνική εταιρεία η νέα έκδοση Autograph του QX50 στα ενδότερα της σου δίνει την αίσθηση ότι βρίσκεσαι σε κάποιο πολυτελές παραθαλάσσιο θέρετρο.

Πώς γίνεται αυτό; Αρχικά από το καφέ χρώμα του δέρματος περιμετρικά στο ταμπλό, στο τιμόνι και στη βάση της κεντρικής κονσόλας που παραπέμπει στο δέντρα, έπειτα από το λευκό δέρμα στα καθίσματα και στο ταμπλό που θυμίζει την άμμο σε εξωτικές παραλίες, ενώ το σκούρο μπλε στα πάνελ των θυρών και στην προέκταση της κεντρικής κονσόλας αποτελεί αναφορά στους απέραντους ωκεανούς.

Οι εν λόγω συνδυασμοί χρωμάτων χαρακτηρίζονται ζεστοί και δροσεροί ταυτόχρονα δημιουργώντας ένα αναζωογονητικό εσωτερικό περιβάλλον.



Related Articles

Δυο μεγάλες οθόνες και κανένα κουμπί μέσα στο νέο Opel Mokka

Το παραπάνω σκίτσο που δημοσίευσε η Opel μας δίνει μια γεύση από το εσωτερικό του επερχόμενου Mοkka. Το πρώτο συμπέρασμα

Πόσα Nissan Qashqai, X-Trail και Murano κατασκευάστηκαν το 2018 στη Ρωσία;

Ένα νέο ετήσιο ρεκόρ παραγωγής το 2018 γιόρτασε το εργοστάσιο της Nissan που βρίσκεται στην Αγία Πετρούπολη της Ρωσίας. Παρά

To Toyota GT86 με νέα μπλε απόχρωση και έκδοση

Το βασικό χαρακτηριστικό της νέας έκδοσης Club Series Blue που δημιούργησε η Toyota για το GT86 είναι η μπλε απόχρωση