Breaking News

Τι προκαταβολή χρειάζεται για το νέο Audi E-Tron;

Τι προκαταβολή χρειάζεται για το νέο Audi E-Tron;

Η Audi οριστικοποίησε την ημερομηνία παγκόσμια πρεμιέρας του νέου ηλεκτροκίνητου E-Tron.

Στις 17 Σεπτεμβρίου λοιπόν θα δούμε για πρώτη φορά το νέο E-Tron χωρίς ίχνος καμουφλάζ, ενώ το ντεμπούτο θα πραγματοποιηθεί σε ειδική εκδήλωση στο Σαν Φρανσίσκο.

Η γερμανική εταιρεία με σήμα τους τέσσερις ενωμένους κύκλους αναφέρει ότι όλες οι λεπτομέρειες και οι τιμές του νέου E-Tron θα ανακοινωθούν στην απέναντι πλευρά του Ατλαντικού με το λανσάρισμα του.

Ωστόσο η Audi έχει φροντίσει και για τους ανυπόμονους, καθώς δίνεται η δυνατότητα με μια προκαταβολή 1.000 δολαρίων να παραγγείλει από τώρα όποιος επιθυμεί το νέο E-Tron. Παράλληλα θα υπάρχει η δυνατότητα διαμόρφωσης του οχήματος και η παρακολούθηση διαδικτυακά της παραγγελίας τους.

Οι μέχρι τώρα πληροφορίες για το νέο E-Tron κάνουν λόγο για δυο ηλεκτροκινητήρες και μπαταριές 95 kWh, οι οποίες θα μπορούν να φορτίσουν εντός 30 λεπτών από ταχυφορτιστή 150 kW.

Υπενθυμίζουμε ότι το νέο E-Tron θα είναι το πρώτο μοντέλο παραγωγής που δε θα διαθέτει κλασσικούς πλευρικούς καθρέπτες, αλλά δυο μικρές κάμερες στις εμπρός πόρτες, ενώ περισσότερες σχετικές πληροφορίες μπορείτε να διαβάσετε πατώντας εδώ.

 



Related Articles

H Mercedes X-Class των 150.000 ευρώ

Με τη X-Classs η Mercedes εγκαινίασε μια νέα κατηγορία, αυτή των premium pickup. Ωστόσο υπάρχουν πάντα περιθώρια για περισσότερη πολυτέλεια

Το αγωνιστικό Hyundai i30 N TCR των 350 ίππων

Μια στάση στο Σαλόνι του Σικάγου κάνει το Hyundai i30 N TCR προτού μπει μέσα στην πίστα. Πρόκειται για την

Η νέα Porsche Cayenne ανακαλύπτει τις ομορφιές της Κρήτης

Γέμισε με νέες Cayenne το νησί της Κρήτης, καθώς εκεί πραγματοποιήθηκε η διεθνής δημοσιογραφική της παρουσίαση. Μετά την παγκόσμια πρεμιέρα