Breaking News

Έτσι λειτουργούν οι ψηφιακοί καθρέπτες του νέου Audi E-Tron (video)

Έτσι λειτουργούν οι ψηφιακοί καθρέπτες του νέου Audi E-Tron (video)

Πρόσφατα η Audi μας ενημέρωσε ότι το νέο αμιγώς ηλεκτροκίνητο E-Tron δε θα διαθέτει κλασσικούς πλευρικούς καθρέπτες, αλλά δυο μικρές κάμερες στις εμπρός πόρτες που θα προβάλουν την εικόνα που καταγράφουν.

Αυτό θα συμβαίνει σε δυο οθόνες αφής 7 ιντσών που θα είναι ενσωματωμένες στα πάνελ των εμπρός θυρών. Με το παρακάτω video η γερμανική εταιρία με σήμα του τέσσερις ενωμένους κύκλους μας δείχνει πως θα λειτουργεί στην πράξη το εν λόγω σύστημα.

Δείτε λοιπόν πόσο απλό στη χρήση είναι και πόση ευκρίνεια εικόνας παρέχει στον οδηγό, ο οποίος γνωρίζει ανά πάσα στιγμή τι συμβαίνει αριστερά και δεξιά του οχήματος.

Το εσωτερικό του νέου E-Tron συνεχίζει να εντυπωσιάζει με τις δυο μεγάλες οθόνες αφής στην κεντρική κονσόλα από τις οποίες ελέγχονται όλες οι λειτουργίες του οχήματος.

Παράλληλα το νέο E-Tron θα μπορεί να εξοπλιστεί με ψηφιακό πίνακα οργάνων και ηχοσύστημα της Bang&Olufsen με 16 ηχεία και ισχύ 705 Watt.


Tags assigned to this article:
AudiE-Tronψηφιακοί καθρέπτες

Related Articles

«Αυτοκίνητο της Χρονιάς» στη Νορβηγία η Jaguar I-Pace (video)

Ιδιαίτερα δημοφιλή είναι τα ηλεκτροκίνητα μοντέλα στη Νορβηγία, επομένως δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι η Jaguar I-Pace έλαβε εκεί

Η Audi βάζει στην πρίζα ένα νέο supercar

Ένα νέο ηλεκτροκίνητο supercar, ονόματι PB18 E-Tron, έχει ετοιμάσει η Audi και μας δίνει μια πρώτη γεύση από αυτό με

Την κίτρινη στολή των ταξί θα φορέσει το Tesla Model 3

Η βόλτα με το αμιγώς ηλεκτροκίνητο Tesla Model 3 είναι σίγουρα μια ωραία εμπειρία που πολλοί θέλουν να ζήσουν, ενώ