Breaking News

Πρόστιμο για χαμηλή ταχύτητα στην αριστερή λωρίδα (video)

Πρόστιμο για χαμηλή ταχύτητα στην αριστερή λωρίδα (video)

Προφανώς το παραπάνω πρόστιμο δεν επιβλήθηκε σε κάποιον ελληνικό αυτοκινητόδρομο, καθώς στη χώρα μας υπερβαίνουμε πάντα το όριο ταχύτητας στη δεξιά, στη μεσαία και στην αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας.

Από το 2015 στην Πολιτεία Ιντιάνα έχει ψηφιστεί νομός που επιτρέπει στις αρμόδιες Αρχές να επιβάλουν χρηματικό πρόστιμο που φτάνει μέχρι τα 500 δολάρια σε οδηγούς που κινούνται πολύ αργά στην αριστερή λωρίδα.

Ένα τέτοιο περιστατικό κατέγραψε ενσωματωμένη κάμερα αυτοκινήτου και μπορείτε να το δείτε στο video που ακολουθεί. Το περιπολικό βρίσκεται πίσω από το «αργό» αυτοκίνητο και παρακολουθεί τη χαλαρή πορεία του στον αυτοκινητόδρομο, ενώ μετά από λίγο ανάβει το φάρο του και του κάνει σήμα να σταματήσει.

Να θυμάστε πάντα ότι η αριστερή λωρίδα είναι κανονικά μόνο για προσπεράσεις και η δεξιά για όσους θέλουν να κινούνται με χαμηλότερες ταχύτητες.



Related Articles

Η τσαγιέρα της Renault

Με έναν πρωτότυπο τρόπο αποφάσισε να γιορτάσει η Renault τη συμπλήρωση 40 χρόνων από τότε που μπήκε στο μαγικό κόσμο

Το 2021 ξεκίνησε με 12 νεκρούς στην άσφαλτο

Καθημερινά τις τελευταίες εβδομάδες καταγράφονται τα θύματα από την πανδημία του Covid-19 στη χώρα μας. Δεν πρέπει όμως να ξεχνάμε

Αναζητούνται πληροφορίες από την Τροχαία για οδηγό που παρέσυρε και εγκατέλειψε ηλικιωμένο

Το περασμένο Σάββατο, 23 Οκτωβρίου 2021, και ώρα 20:00 περίπου, εντός του οικισμού Ξηρόβρυσης Κιλκίς, οδηγός άγνωστου οχήματος, παρέσυρε και