Breaking News

To Volvo XC90 για οδηγούς με πιπίλα (video)

To Volvo XC90 για οδηγούς με πιπίλα (video)

Πίσω από το τιμόνι του Volvo ΧC90 δεν κάθονται μόνο ενήλικοι οδηγοί, αλλά και αρκετά μικρότεροι που δεν έχουν μάλιστα αποχωριστεί ακόμα την πιπίλα τους.

Η ναυαρχίδα λοιπόν στα SUV της σουηδικής εταιρείας πλέον διατίθεται και σε παιδική έκδοση για τους μικρούς μας φίλους που έχουν από νωρίς αδυναμία στην οδήγηση.

Όπως θα δείτε και στο παρακάτω video το παιδικό ΧC90 διαθέτει ανάρτηση που του επιτρέπει παιχνίδια σε εκτός δρόμου διαδρομές, σκαρφαλώνει με άνεση σε ανισόπεδα εδάφη, έχει τιμόνι, μίζα, κάθισμα, μεγάλους τροχούς, ενώ απουσιάζει  η οροφή του.

Ο γονιός νιώθει ασφαλής, καθώς μπορεί να κατευθύνει το παιδικό XC90 από απόσταση μέσω τηλεχειριστηρίου. Είναι το καλύτερο δώρο που μπορείτε να κάνετε στο παιδί σας για να περάσει ευχάριστα στις οικογενειακές καλοκαιρινές διακοπές.

Δημήτρης Κεχαγιάς

Δημήτρης Κεχαγιάς


Tags assigned to this article:
VolvoπαιδικόΧC90

Related Articles

Δεκατρείς θάνατοι από τροχαία ατυχήματα το Νοέμβριο

Τραγικός είναι για ακόμα μια φορά ο μηνιαίος απολογισμός των τροχαίων ατυχημάτων που σημειώθηκαν στην περιοχή της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής.

Σε τρεις μέρες 1.594 τροχαίες παραβάσεις στην Κρήτη

Είναι γνωστό ότι η Κρήτη αντιμετωπίζει σοβαρότατο πρόβλημα οδικής ασφάλειας, ενώ κάθε χρόνο καταγράφονται πολλά και σοβαρά τροχαία ατυχήματα. Για

Πατέρας βγάζει το γιο του από φλεγόμενο αυτοκίνητο (video)

Αψήφησε κάθε κίνδυνο και ρίσκαρε τη ζωή του, όπως θα έκαναν οι περισσότεροι πατεράδες, αν έβλεπαν το παιδί τους μέσα