Breaking News

Το νέο αεροσκάφος της Honda

Το νέο αεροσκάφος της Honda

Παρότι οι ταινίες επιστημονικής φαντασίας προηγούμενων ετών διαψεύστηκαν, καθώς δεν προβλέπεται στο άμεσο τουλάχιστον μέλλον να μετακινούμαστε με ιπτάμενα αυτοκίνητα, η Honda απογειώθηκε στους αιθέρες.

Όχι η ιαπωνική εταιρία δε λάνσαρε κάποιο μοντέλο της με τροχούς και φτερά, καθώς το HondaJet Elite κατασκευάζεται από την εταιρία αεροσκαφών της. Σε σύγκριση με τον προκάτοχο του το μικρό ιδιωτικό αεροσκάφος είναι αναβαθμισμένο στους τομείς της αυτονομίας (πλέον ταξιδεύει για 2.661 χλμ.), στις ανέσεις που προσφέρει στους επιβάτες του, στην ηχομόνωση, στην αυτόματη σταθερότητα του στον αέρα, στην κατανάλωση καυσίμου, στο σχεδιασμό των πτήσεων και στην ασφάλεια.

Η πρεμιέρα του νέου HondaJet Elite θα πραγματοποιηθεί στη Γενεύη από 28-31 Μαΐου στο πλαίσιο της Έκθεσης HondaJet Elite. Οι αγοραστές του θα μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα στις τρεις αποχρώσεις “Ice Blue”, “Ruby Red” και “Monarch Orange”, στο προαιρετικό ηχοσύστημα της Bongiovi, σε τοποθέτηση κουζίνας και σε δερμάτινες επενδύσεις για τα καθίσματα.

Δημήτρης Κεχαγιάς

Δημήτρης Κεχαγιάς


Tags assigned to this article:
HondaHondaJet Eliteαεροσκάφος

Related Articles

Ποινικά κολάσιμες οι επιδόσεις του νέου Audi RS Q8

Στο Σαλόνι του Λος Άντζελες η Audi δεν παρουσίασε απλά την ισχυρότερη έκδοση του Q8, αλλά το πιο δυνατό SUV

Η τρομακτική στιγμή οπίσθιας πρόσκρουσης σε Tesla (video)

Πολλές φορές οι εξωτερικές κάμερες (μπροστινές, οπίσθιες και πλευρικές) των Tesla καταγράφουν τροχαία ατυχήματα. Στην προκειμένη περίπτωση λοιπόν βλέπουμε ένα

To Renault ZOE φορτίζει για να τρέξει σε ράλι

Σε ένα διαφορετικό από τα συνηθισμένα ράλι συμμετέχει για τέταρτη συνεχή χρονιά  η Renault με το ηλεκτροκίνητο ZOE. Ο λόγος