Breaking News
Τροχαία Αττικής: Χιλιάδες παραβάσεις του Κ.Ο.Κ και 10 νεκροί ο απολογισμός του Μαΐου
Αποκαλυπτικά είναι τα στοιχεία της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής για τον Μάιο του 2026, καθώς μέσα σε
...Αττική Οδός: Έφυγε τροχός από φορτηγό εν κινήσει – Ένα στα τέσσερα φορτηγά χωρίς ΚΤΕΟ
Τρόμος επικράτησε στην Αττική Οδό, όταν από ένα εν κινήσει φορτηγό, έφυγε ο μπροστινός αριστερός τροχός.
...Mazda εισέβαλε στις γραμμές τρένου – Η 70χρονη οδηγός κατηγορεί το GPS (βίντεο)
Απίστευτες εικόνες εκτυλίχτηκαν σε σιδηροδρομικό σταθμό του Σιάτλ, όταν στις γραμμές του τρένου εμφανίστηκε ένα Mazda
...Μοτοσυκλέτα κατέληξε να κρέμεται σε φανάρι μετά από σύγκρουση (βίντεο)
Ένα απίστευτο τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στον Καναδά, με ένα από τα εμπλεκόμενα οχήματα να εκτοξεύεται στον
...Ηλεκτρικά πατίνια: Αναβάτες χωρίς κράνος και υπό την επήρεια αλκοόλ εντόπισε η Τροχαία
Συνολικά 214 παραβάσεις οδηγών ηλεκτρικών πατινιών βεβαίωση η Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής, στο πλαίσιο ειδικής εξόρμησης που
...Η Ελληνική Αστυνομία απέκτησε 90 νέα οχήματα – Ποιος τα δώρισε
Σημαντική ενίσχυση του στόλου της Ελληνικής Αστυνομίας και ειδικότερα της Άμεσης Δράσης Αττικής πραγματοποιήθηκε με τη
...
Σύλληψη για 13 εμπρησμούς οχημάτων
Έναν πυρομανή κατάφεραν να εντοπίσουν και να συλλάβουν, έπειτα από επιστραμμένη έρευνα, οι Υπηρεσίες της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης.
Ο λόγος για έναν 31χρονο ημεδαπό, ο οποίος αναζητούνταν, καθώς θεωρούνταν ιδιαίτερα επικίνδυνος. Σύμφωνα με την Αστυνομία ο συγκεκριμένος άντρας από αρχές Απριλίου του 2020 έως αρχές Ιανουαρίου του 2021 στην περιοχή της Νέας Ευκαρπίας Θεσσαλονίκης προκάλεσε σε 13 περιπτώσεις πυρκαγιά με τη χρήση αναπτήρα-φλόγιστρου, κυρίως θέτοντας φωτιά σε οχήματα.
Συνεπεία των πυρκαγιών ήταν να προκληθούν υλικές ζημίες σε 15 οχήματα (αυτοκίνητα, φορτηγό και δίκυκλα) που ήταν σταθμευμένα σε πυλωτές ή οδοστρώματα και σε 1 κάδο απορριμμάτων.
Σημειώνεται ότι σε μία περίπτωση, λόγω της μεγάλης έντασης της πυρκαγιάς, από την οποία προέκυπτε κίνδυνος ζωής, κατόπιν συστάσεων της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, εκκενώθηκαν διαμερίσματα πολυκατοικίας μέχρι να ολοκληρωθεί η κατάσβεση.
Επιπλέον, από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι ο 31χρονος σε δύο ακόμη περιπτώσεις στην ίδια περιοχή, το 2019 και το 2020, προκάλεσε το θάνατο δύο σκύλων, θέτοντας φωτιά σε αυτούς με τη χρήση πάλι αναπτήρα-φλόγιστρου.
Έπειτα από έρευνα στην οικία του 31χρονου, παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρέθηκε ένα αναδιπλούμενο μεταλλικό μαχαίρι και συνελήφθη. Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για τα αδικήματα του «εμπρησμού», «φθοράς ξένης ιδιοκτησίας», παράβαση της νομοθεσίας «για τα δεσποζόμενα και αδέσποτα ζώα συντροφιάς» και παράβασης του νόμου «περί όπλων».
Related Articles
Άγρια καταδίωξη κλεμμένου Toyota – Έτρεχε με 200 χλμ./ώρα για να ξεφύγει από τα περιπολικά! (βίντεο)
Το βίντεο από μια άγρια καταδίωξη έδωσε στη δημοσιότητα η αστυνομία από την Πολιτεία της Τζόρτζια, με τα πλάνα να
Συνελήφθη γιατί πήγαινε με 251 χλμ./ώρα στην Εθνική Αθηνών – Λαμίας! – 494 οδηγοί εντοπίστηκαν να τρέχουν με υπερβολική ταχύτητα στην Αττική (βίντεο)
H υπερβολική ταχύτητα αποτελεί μια από τις σημαντικότερες αιτίες των πολλών σοβαρών, αλλά και θανατηφόρων, τροχαίων ατυχημάτων που καταγράφονται στους
Σύλληψη στο Ζεφύρι για κλοπές αυτοκινήτων
Στους περισσότερους είναι γνωστό ότι το Ζεφύρι αποτελεί άνδρο ανομίας για τις κλοπές αυτοκινήτων. Εκεί οδηγούνται αυτοκίνητα που έχουν κλαπεί

