Breaking News

Το Fiat 500 τώρα και με καρότσα

Το Fiat 500 τώρα και με καρότσα

Μέχρι τώρα είχαμε δει πάρα πολλές ειδικές εκδόσεις του Fiat 500, αλλά ποτέ πριν κάτι αντίστοιχο.

Με αφορμή λοιπόν την συμπλήρωση 60 ετών από την παρουσίαση του 500 Jolly Spiaggina, η Fiat παρουσίασε μια επετειακή και συνάμα συλλεκτική έκδοση για το σύγχρονο «πεντακοράκι», ονόματι Spiaggina ’58.

Ωστόσο η Garage Italia και η Pininfarina προχώρησαν αρκετά παραπέρα σχεδιαστικά το αμάξωμα του Spiaggina ’58 με τη συνεργασία τους.  Έτσι πρόεκυψε το ένα και μοναδικό πρωτότυπο μοντέλο που βλέπετε στις σχετικές φωτογραφίες. Από αυτό έχουν αφαιρεθεί τα πίσω καθίσματα και έχει δημιουργηθεί ένα επίπεδος χώρος, ενώ το άνοιγμα της πόρτας του χώρου αποσκευών προς τα κάτω το κάνει να θυμίζει εντονότερα pickup.

Η καρότσα ωστόσο μπορεί να κλείνει με κάλυμμα. Η καμπίνα του οδηγού και του συνοδηγού είναι ανοιχτή, διαθέτει ενιαία καθίσματα και χαμηλότερο παρμπρίζ.

Τι λέτε, δεν είναι το ιδανικό όχημα για παραλία;

Δημήτρης Κεχαγιάς

Δημήτρης Κεχαγιάς



Related Articles

Χρώμα, εξοπλισμός και άφθονο στυλ στο Toyota Aygo

Με δύο νέες εκδόσεις του Aygo θα φτάσει η Toyota στο Σαλόνι της Γενεύης στις αρχές του επόμενου μήνα. Η

Φιλικό στα άτομα με αναπηρία το λεωφορείο MAN Lion’s Coach

Με σεβασμό απέναντι στους συνανθρώπους μας που αντιμετωπίζουν κινητικά προβλήματα το τμήμα μετατροπών της MAN έκανε πιο εύκολη την επιβίβαση

Ποιο ηλεκτρικό αυτοκίνητο πήγε από τη Γερμάνια στην Ελβετία με μια φόρτιση; (video)

Για πολλούς ανασταλτικός παράγοντας στην αγορά αμιγώς ηλεκτροκίνητων αυτοκινήτων είναι σίγουρα η αυτονομία που προσφέρουν. Για παράδειγμα αν θες να