Breaking News

Γιατί δεν πρέπει να παρκάρουμε μπροστά από κάδους απορριμμάτων;

Γιατί δεν πρέπει να παρκάρουμε μπροστά από κάδους απορριμμάτων;

Αρχικά ας παραδεχτούμε ότι όλοι το έχουμε κάνει, δηλαδή να σταθμεύσουμε για λίγο ή περισσότερο το αυτοκίνητο μας μπροστά από κάδους απορριμμάτων προκειμένου να «παταχτούμε» κάπου κοντά.

Ωστόσο η καθημερινή για πολλούς αυτή συνήθεια μπορεί να δημιουργήσει αλυσιδωτά προβλήματα. Πρώτα από όλα ένα αυτοκίνητο που φράζει κάδο απορριμμάτων εμποδίζει τους συμπολίτες μας να πετάξουν με άνεση τα σκουπίδια τους. Αναγκάζονται να προσεγγίσουν το κάδο από το πλάι ή από πίσω προκειμένου να τον ανοίξουν με το χέρι.

Έπειτα δεν πρέπει να ξεχνάμε τους ανθρώπους που εργάζονται στην υπηρεσία καθαριότητας και οφείλουμε να μην κάνουμε ακόμα πιο δύσκολη τη δουλεία τους. Όταν ο κάδος δε μπορεί να μετακινηθεί και να φτάσει στο απορριμματοφόρο δημιουργείται σύγχυση. Συνήθως ακούγονται κορναρίσματα και φωνές από τους εργαζομένους που δε μπορούν να αποχωρήσουν χωρίς να αδειάσουν τον κάδο. Πίσω από το απορριμματοφόρο σχηματίζεται ουρά από αυτοκίνητα και αγανακτισμένους οδηγούς.

Παράλληλα υπάρχει ο κίνδυνος αν σταθμεύετε μπροστά σε κάδους οι εργαζόμενοι στο απορριμματοφόρο να χτυπήσουν κατά λάθος το αυτοκίνητο σας στην προσπάθεια τους να μετακινήσουν από διαφορετική κατεύθυνση τον κάδο.

Σκεφτείτε λοιπόν δυο φορές πριν αφήσετε το αυτοκίνητο σας μπροστά σε κάδο απορριμμάτων ακόμα και αν είναι αργά το βραδύ και ξέρετε ότι έχει περάσει το απορριμματοφόρο.



Related Articles

Η Land Rover βγάζει στο μεροκάματο το Defender (video)

To Land Rover Defender βγάζει το «κοστούμι» και φοράει τη φόρμα εργασίας, καθώς πλέον απέκτησε επαγγελματική έκδοση. Ένσημα λοιπόν θα

Τα Smart θα είναι ηλεκτροκίνητα πλέον (video)

Κατά γενική παραδοχή το μέλλον της παγκόσμιας αυτοκίνησης είναι ηλεκτρικό και αυτό φαίνεται ακόμα πιο ξεκάθαρα αν επισκεφτεί κάνεις το

Τον Οκτώβριο στην Ελλάδα είχαμε 14 νεκρούς από τροχαία ατυχήματα

Ακόμα ένας τραγικός απολογισμός πάνω στην άσφαλτο έγινε με το τέλος του μήνα Οκτωβρίου. Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της