Breaking News

Ένα ιδανικό Isuzu D-Max για τον Batman

Ένα ιδανικό Isuzu D-Max για τον Batman

Προτείνουμε στο γνωστό υπερηρώα Batman να πρωτοτυπήσει και στην επόμενη ταινία του να επιλέξει το Isuzu D-Max για όχημα του και όχι κάποιο θωρακισμένο supercar με κρυφά όπλα.

Φυσικά δεν αναφερόσαστε σε οποιοδήποτε D-Max, αλλά στο συγκεκριμένο που βλέπετε στις φωτογραφίες. Πρόκειται για το D-Max AT35, στο οποίο η Isuzu έχει δώσει το παρατσούκλι “Stealth”, ενώ η μαύρη απόχρωση του ονόματι “Cosmic Black Mica” ταιριάζει γάντι στον Batman.

Μαύρο χρώμα όμως έχει επιλεγεί επίσης για τις ράγες οροφής, τα πλευρικά σκαλοπάτια, το roll bar της καρότσας, τα καλύμματα των πλευρικών καθρεπτών, τους προφυλακτήρες, τις ζάντες, το πλαίσιο των προβολέων ομίχλης και το σήμα της Isuzu.

Παράλληλα Led έξτρα φώτα έχουν τοποθετηθεί στη βάση του εμπρός προφυλακτήρα και στην οροφή, ώστε ο Batman να βλέπει όταν περιπολεί στους δρόμους της Γκόθαμ Σίτυ.

Στο εσωτερικό του D-Max AT35 έχει τοποθετηθεί ειδική μαύρη δερμάτινη ταπετσαρία, έγχρωμη οθόνη αφής 9 ιντσών και ηχοσύστημα εννέα ηχείων.

Η Isuzu Βρετανίας θα κατασκευάσει μόνο δέκα D-Max AT35 για την τοπική αγορά και θα τα διαθέσει από 50.350 ευρώ.


Tags assigned to this article:
BatmanD-Max AT35Isuzu

Related Articles

Πωλητήριο μπήκε σε μια Alfa Romeo 156 GTA σκέτη κόλαση

Aν δεν έχει ήδη πουληθεί, που είναι και το πιθανότερο, στο γερμανικό site μεταχειρισμένων αυτοκινήτων mobile.de μπορείτε να βρείτε μια

Ανακαλούνται 169 Toyota Aygo X στην Ελλάδα

H Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας και συγκεκριμένα το Τμήμα Γενικής Ασφάλειας Προϊόντων της Διεύθυνσης Ασφάλειας και Συμμόρφωσης Βιομηχανικών Προϊόντων, ανακοινώνει ότι

Γιατί η Ford σταματά την παραγωγή του C-Max;

Η επέλαση των SUV οχημάτων έχει ακόμα ένα θύμα, το Ford C-Max, η παραγωγή του οποίου θα ρίξει αυλαία. Σύμφωνα