Breaking News

Πλήρως τακτοποιημένο το εσωτερικό του νέου Volvo XC40 (video)

Πλήρως τακτοποιημένο το εσωτερικό του νέου Volvo XC40 (video)

Τάξη έρχεται να βάλει το νέο Volvo XC40 στην ακαταστασία που επικρατεί πολλές φορές στο εσωτερικό των αυτοκινήτων.

Σύμφωνα με τη σουηδική premium εταιρία η ομάδα εξέλιξης του επερχόμενου XC40 ασχολήθηκε εκτεταμένα με το πως οι οδηγοί σε όλο τον κόσμο στην καθημερινότητα τους τακτοποιούν τα προσωπικά τους μικροαντικείμενα εντός του οχήματος τους. Παράλληλα ερωτήθηκαν για το πως θα ήθελαν να βελτιωθούν οι εσωτερικοί αποθηκευτικοί χώροι και η εργονομία στον τομέα αυτό.

Τα αποτελέσματα έδειξαν ότι τα κινητά τηλέφωνα των οδηγών συχνά «χάνονται» στο χώρο της κεντρικής κονσόλας, όπως και οι τσάντες, ενώ υπάρχει δυσκολία όταν πρέπει να βγουν οι κάρτες από το πορτοφόλι.

Ενδεικτικά λοιπόν αναφέρεται ότι έχει μεγαλώσει ο αποθηκευτικός χώρος στα πάνελ των θυρών, ώστε να χωράει το laptop το tablet και μπουκάλια νερού. Ακόμα η κεντρική κονσόλα σχεδιάστηκε έτσι ώστε να μπορεί να φιλοξενήσει όχι μόνο ποτηροθήκες, αλλά κέρματα και καλώδια φόρτισης.

Θα υπάρχει ακόμα ειδικός χώρος για το κινητό τηλέφωνο, όπου θα φορτίζει ασύρματα, αλλά και θύρες USB. Κάτω από το ντουλαπάκι του συνοδηγού έχει τοποθετηθεί γάντζος για το ασφαλές κρέμασα των τσαντών, ενώ κρυφοί αποθηκευτικοί χώροι θα βρίσκονται κάτω από τα εμπρός καθίσματα.

Σημειώστε ακόμα τον αφαιρούμενο κάδο απορριμμάτων, το βαθύ αποθηκευτικό χώρο κάτω από το κεντρικό υποβραχιόνιο, τις ειδικές θήκες για άμεση χρήση των καρτών, την αναδίπλωση των πίσω καθισμάτων με το πάτημα ενός κουμπιού και το διαχωριστικό αποσκευών στο πορτμπαγκάζ.

Η αποκάλυψη του νέου XC40 θα πραγματοποιηθεί εντός των επόμενων εβδομάδων, ενώ θα ολοκληρώσει την υφιστάμενη γκάμα των SUV που διαθέτει η Volvo αποτελούμενη από το XC60 και XC90.


Tags assigned to this article:
VolvoXC40XC60XC90

Related Articles

Το Toyota Proace Lerina με διπλό κρεβάτι στην οροφή

Τον πιο εκδρομικό του χαρακτήρα δείχνει το Toyota Proace μέσα από τη νέα έκδοση Lerina, η οποία είναι ιδανική για

Ηλεκτρικό και διώροφο το νέο λεωφορείο της Hyundai

Πέρα από τα επιβατικά της μοντέλα η Hyundai επιδεικνύει και τις ικανότητες της στην κατασκευή προηγμένων τεχνολογικά λεωφορείων. Στην Έκθεση

Οι παίκτες της Γιουβέντους προπονούνται με τα μοντέλα της Jeep

Μια διαφορετική προπόνηση έκαναν οι παίκτες της Γιουβέντους, καθώς άφησαν για λίγο το γήπεδο και τη στρογγυλή θεά για να