Breaking News

Ποιά μοντέλα της Audi παίζουν στη Ρεάλ Μαδρίτης;

Ποιά μοντέλα της Audi παίζουν στη Ρεάλ Μαδρίτης;

Δεν είναι μόνο οι παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτης που έχουν το προνόμιο να διαλέγουν κάθε χρόνο ένα μοντέλο της Audi, αλλά και οι αντίπαλοι τους από την ομάδα της Μπαρτσελόνα.

Αυτό συμβαίνει διότι η γερμανική εταιρία είναι χορηγός και στις δυο αυτές μεγάλες ποδοσφαιρικές ομάδες. Σύμφωνα με την Audi τώρα οι έντεκα από τoυς εικοσιπέντε παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτης επέλεξαν το θηριώδες SUV Q7, εκ των οποίων κάποιοι το Q7 e-Tron Quattro.

Ο Αντρές Ινιέστα προτίμησε το πετρελαιοκίνητο SQ7 TDI, ενώ ο Ζεράρ Πικέ, ο Λουίς Σουάρες και ο Λιονέλ Μέσι για τους επόμενους 12 μήνες θα κυκλοφορούν με το δυνατό και πρακτικό RS6 Avant Performance. Στην ομάδα της Ρεάλ Μαδρίτης παίζουν «μπάλα» επίσης πέντε RS3 Sportbacks, ένα R8 V10 Plus Coupe και ένα  R8 V10 Spyder.

Παράλληλα οι παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτης είχαν την ευκαιρία να κάνουν μερικούς γύρους ως συνοδηγοί στα αγωνιστικά R8 LMS και RS3 LMS.



Related Articles

Η Opel έχει κατασκευάσει 13 εκατ. οχήματα στην Ισπανία

Τη μεγάλη σημασία που έχει για την Opel το εργοστάσιο της που βρίσκεται στη Σαραγόσα της Ισπανίας αποδεικνύει το νέο

Ποδόσφαιρο, Jeep και οι τρομερές γυναίκες της Juventus!

Για πρώτη φορά στην ιστορία της, η γυναικεία ποδοσφαιρική ομάδα της Juventus προκρίθηκε σε όμιλο της κορυφαίας διοργάνωσης του αθλήματος

Η Mercedes-Maybach GLS θα είναι το ακριβότερο μοντέλο παραγωγής στην Αμερική

Δέος προκαλεί η επερχόμενη Mercedes-Maybach GLS όχι μόνο με την εξωτερική της σχεδίαση, αλλά και με το υψηλότατο κασέ της.