Breaking News

Ένα Mitsubishi L200 για το Fast and The Furious

Ένα Mitsubishi L200 για το Fast and The Furious

Αυτό ομολογουμένως δε θυμόμαστε να το έχουμε δει σε καμία από τις επτά ταινίες δράσης “Fast and The Furious”.

Δηλαδή την εμφάνιση ενός pickup στις σκηνές καταδίωξης που κόβουν την ανάσα. Η Mitsubishi Βρετανίας λοιπόν τροποποίησε ένα L200, το οποίο θα εμφανιστεί στην περιοδεία των ζωντανών εμφανίσεων οχημάτων του “Fast and The Furious” που θα ξεκινήσει στο τέλος του μήνα.

Το διπλοκάμπινο L200 που βλέπετε στις φωτογραφίες χαρακτηρίζεται δικαίως από την Mitsubishi ριζικά αναθεωρημένο, καθώς όπως αναφέρεται ότι έχουν κοπεί με λέιζερ τα φτερά εμπρός-πίσω και οι προφυλακτήρες.

Επίσης έχει τοποθετηθεί ένα εξωτερικό roll-cage, το οποίο «αγκαλιάζει» περιμετρικά το εμπρός καπό, επεκτείνεται στα πλευρικά σκαλοπάτια, στις ράγες οροφής και καταλήγει στην καρότσα. Πορτοκάλι πινελιές έχουν μπει στη μάσκα, στα φωτιστικά σώματα, στους τροχούς και στα πλευρικά σκαλοπάτια.

Μικρότερης έκτασης είναι οι αλλαγές στο εσωτερικό, όπου ξεχωρίζουν κυρίως τα μπάκετ καθίσματα από carbon υλικό, τα οποία διαθέτουν ζώνες ασφαλείας τεσσάρων σημείων.

Η Mitsubishi έχει «πειράξει» και τον υπερτροφοδοτούμενο πετρελαιοκινητήρα των 2.4 λίτρων του L200, χωρίς όμως να μας αποκαλύπτει κατά πόσο έχει ανέβει η ισχύς των 181 ίππων και η ροπή των 430 Nm.


Tags assigned to this article:
Fast and The FuriousL200Mitsubishi

Related Articles

O Πούτιν εύχεται χρόνια πολλά στη Lada!

Γενέθλια έχει η Lada, καθώς πριν από μισό αιώνα δημιούργησε το πρώτο της όχημα παραγωγής, ενώ τις ευχές του έστειλε

Ένα πολυτελές Lincoln με καρότσα

Όσοι πιστεύετε ότι η νέα Mercedes X-Class είναι το πρώτο πολυτελές pickup μοντέλο γελιέστε. Η Lincoln είχε προσπαθήσει πριν από

Το Lada Niva ανανεωμένο και πιο μοντέρνο από ποτέ!

Το εμβληματικό Lada Niva δεν παραμένει διαχρονικό μόνο για τις εκτός δρόμου ικανότητες, την προσιτή τιμή, αλλά και για τη