Breaking News

Το πλουσιότερο εξοπλιστικά SsangYong Tivoli

Το πλουσιότερο εξοπλιστικά SsangYong Tivoli

Πιο πλήρης από ποτέ είναι ο εξοπλιστικός κατάλογος του SsangYong Tivoli, χάρη στη νέα έκδοση ονόματι Ultimate.

Τι παραπάνω προσφέρει λοιπόν το Tivoli Ultimate Edition; Ξεκινάμε από τα τεχνολογικά συστήματα ασφαλείας με τη σχετική λίστα να περιλαμβάνει προειδοποίηση εμπρόσθιας σύγκρουσης, αυτόματη πέδηση έκτακτης ανάγκης, προειδοποίηση απόκλισης από τη λωρίδα κυκλοφορίας, υποβοήθηση διατήρησης λωρίδας κυκλοφορίας, αυτόματη λειτουργία προβολέων και αναγνώριση πινακίδων οδικής σήμανσης. Παράλληλα διαθέτει συνολικά επτά αερόσακους (μετωπικούς, πλευρικούς, τύπου κουρτίνας και στα γόνατα του οδηγού).

Η νέα έκδοση Ultimate του κορεάτικου μοντέλου βασίζεται στην έκδοση ELX. Για την άνεση και τη ψυχαγωγία φροντίζει το κάθισμα του οδηγού που είναι πλήρως ηλεκτρικά ρυθμιζόμενο, το θερμαινόμενο τιμόνι, οι δερμάτινες ταπετσαρίες, το cruise control, τα ηλεκτρικά παράθυρα, η κάμερα οπισθοπορείας, η οθόνη των 7 ιντσών, το σύστημα πλοήγησης TomTom, το Bluetooth και ο διζωνικός κλιματισμός.

Κάτω από το καπό του Tivoli Ultimate τοποθετείται ο βενζινοκινητήρας των 1.6 λίτρων, ο οποίος όταν συνδυάζεται με μηχανικό κιβώτιο διαμορφώνει την τιμή του στην αγορά της Μ. Βρετανίας στα 20.088 ευρώ και όταν συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο 6 σχέσεων της Aisin στα 21.526 ευρώ. Με επιπλέον 657 ευρώ μπορεί να επιλεγεί το πικέτο Style που προσφέρει διχρωμία ανάμεσα στο αμάξωμα και τη λευκή ή μαύρη οροφή.


Tags assigned to this article:
SsangYongTivoli Ultimate Edition

Related Articles

Αρκετά προσιτό το Dacia Duster με νέο βενζινοκινητήρα 100 ίππων

Η Dacia εκσυγχρονίζει τη γκάμα κινητήρων του Duster προσφέροντας του ένα νέο βενζίνης μόλις 1.0 λίτρου. O λόγος για τον

Η Skoda ξεκίνησε την παραγωγή του νέου Scala

Από τη γραμμή παραγωγής του κεντρικού εργοστασίου της Skoda που βρίσκεται στη  Μλάντα Μπόλεσλαβ της Τσεχίας κύλισε το πρώτο Scala.

Η Ford ψήφισε τον καλύτερο δρόμο στην Ευρώπη (video)

Προφανώς ο εν λόγω δρόμος δε βρίσκεται στην Ελλάδα, καθώς όλοι γνωρίζετε ότι το οδικό μας δίκτυο δεν είναι σίγουρα