Breaking News

H Jaguar που δε χρειάζεται δίπλωμα οδήγησης (video)

H Jaguar που δε χρειάζεται δίπλωμα οδήγησης (video)

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και αναρωτιέστε τι δώρο να πάρετε στο μπόμπιρα ή στη μικρή σοφερίνα σας;

Η Jaguar σας προτείνει να τους προσφέρεται ένα μοντέλο της. Μην τρομάζετε δεν αναφερόμαστε στις F-Pace, ΧJ, F-Τype ή E-Pace άλλα σε ένα παιδικό αυτοκινητάκι που θυμίζει σχεδιαστικά αρκετά μοντέλο της Jaguar.

Σύμφωνα με τη βρετανική εταιρία το παιδικό της μοντέλο διαθέτει στο στάνταρ εξοπλισμό του LED φώτα εμπρός-πίσω που λειτουργούν με μπαταριές, μαλακό κάθισμα και ελαστικά χαμηλού θορύβου για να μην σας πονοκεφαλιάζει όταν κάνει βόλτες μέσα στο σπίτι.

Οι διαστάσεις του σε μήκος, πλάτος και ύψος είναι 76 εκ., 26 εκ. και 31 εκ. αντίστοιχα, ενώ ζυγίζει μόνο 5,7 κιλά, επομένως είναι εύκολη η μεταφορά του.

Απευθύνεται σε ανήλικους οδηγούς που διανύουν τον 18ο έως 36ο μήνα της ζωής τους. Η τιμή του διαμορφώνεται στα 158 ευρώ.


Tags assigned to this article:
E-PaceF-PaceF-ΤypeJaguarΧJ

Related Articles

Η Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio είναι το ταχύτερο SUV (video)

Ο βαρυσήμαντος αυτός τίτλος ανήκει στην Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio και κατακτήθηκε στη θρυλική πίστα του Νίρμπουργκρινγκ. Στην «Πράσινη Κόλαση»

Ανακαλούνται 104 Nissan Qashqai στην Ελλάδα για να ελεγχτεί το σύστημα ProPilot

Η κατασκευάστρια εταιρεία Nissan Ευρώπης σε συνεργασία με την Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε. γενικό και επίσημο αντιπρόσωπο/εισαγωγέα των ιαπωνικών οχημάτων

Οι Harley-Davidson θα φρενάρουν μόνες τους

Το σύστημα αυτόνομης πέδησης έκτακτης ανάγκης είναι πλέον ευρέος διαδομένο στις περισσότερες αυτοκινητοβιομηχανίες, ενώ μπορούμε να πούμε ότι πρόκειται για