Breaking News

Το Jeep Wrangler έγινε ξενοδοχείο

Το Jeep Wrangler έγινε ξενοδοχείο

Πεντάστερο είναι πλέον το Jeep Wrangler και δεν αναφερόμαστε στην αξιολόγηση του στις δοκιμές πρόσκρουσης του οργανισμού EuroNCAP, αλλά ως ξενοδοχείο.

Για να γίνουμε πιο σαφείς λοιπόν στο επερχόμενο Σαλόνι της Νέας Υόρκης η Jeep θα παρουσιάσει το πρωτότυπο RoadM8, το οποίο βασίζεται στο Wrangler JK και στόχο έχει να γιορτάσει τις ανακαινίσεις που πραγματοποιήθηκαν στην αλυσίδα ξενοδοχείων Super 8.

Οπτικά το RoadM8 σίγουρα δεν περνάει απαρατήρητο, καθώς είναι βαμμένο με έντονη κίτρινη απόχρωση, ενώ οι τροχοί του, οι γρίλιες της μάσκας, ο εμπρός προφυλακτήρας και οι έξτρα οχτώ στρογγυλοί προβολείς οροφής έχουν κόκκινες πινελιές. Παράλληλα διαθέτει σχάρα και μπαγκαζιέρα οροφής.

Στην καμπίνα του τώρα οι ταπετσαρίες που έχουν «στρωθεί» στα καθίσματα είναι ίδιες με τα νέα σεντόνια που έχουν τα κρεβάτια στα ξενοδοχεία Super 8. Οι αεραγωγοί έχουν κίτρινο περίγραμμα, ενώ ξύλινες επενδύσεις συναντάμε στο τιμόνι, στο λεβιέ ταχυτήτων, στο ταμπλό και στα πάνελ των θυρών. Όπως κάθε καλό δωμάτιο ξενοδοχείου έτσι και η καμπίνα του διαθέτει καφετιέρα, δυο τηλεοράσεις στα προσκέφαλα των εμπρός καθισμάτων και μίνι ψυγείο.

Το Wrangler JK τροφοδοτείται από ένα V6 κινητήρα 3.6 λίτρων, ο οποίος αποδίδει 285 ίππους και 352 Nm ροπής, ενώ συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο που μεταδίδει την κίνηση και στους τέσσερις τροχούς.

Tα ξενοδοχεία Super 8 βρίσκονται σε Η.Π.Α, Καναδά και Κίνα. Αξίζει να αναφέρουμε ότι η σχετική ανακαίνιση 1.800 ξενοδοχείων στη Βόρεια Αμερική κόστισε 100.000 εκατομμύρια δολάρια.


Tags assigned to this article:
JeepRoadM8Super 8WranglerWrangler JK

Related Articles

Πόσα Nissan Qashqai, X-Trail και Murano κατασκευάστηκαν το 2018 στη Ρωσία;

Ένα νέο ετήσιο ρεκόρ παραγωγής το 2018 γιόρτασε το εργοστάσιο της Nissan που βρίσκεται στην Αγία Πετρούπολη της Ρωσίας. Παρά

Το Nissan Titan XD καθαρίζει τους δρόμους από τα χιόνια

Η θερμοκρασία ήδη έχει πέσει αισθητά και οι πρώτες νιφάδες χιονιού έχουν κάνει την εμφάνιση τους στις ψηλότερες βουνοκορφές, ωστόσο

Έτσι θα είναι τα ιπτάμενα ταξί του μέλλοντος (video)

Τα φλας των φωτογράφων στο Σαλόνι του Ντιτρόιτ μπορεί να αστράφτουν πάνω στα νέα μοντέλα των αυτοκινητοβιομηχανιών, ωστόσο αξίζει την