Breaking News

Τα εντυπωσιακά κορίτσια στο Σαλόνι της Γενεύης

Τα εντυπωσιακά κορίτσια στο Σαλόνι της Γενεύης

Κάτω από τους προβολείς που φωτίζουν όλα τα νέα μοντέλα της αυτοκίνησης στο Σαλόνι της Γενεύης δε στέκονται μόνο καλλίγραμμες μεταλλικές σιλουέτες.

Πλάι τους ποζάρουν εντυπωσιακές εκπρόσωποι του ωραίου φύλου που προσδίδουν ακόμα περισσότερη λάμψη στα μοντέλα των αυτοκινητοβιομηχανιών. Τα φλας αστράφτουν ασταμάτητα πάνω τους με τους φωτογράφους να ζητούν ένα μόνο χαμόγελο με το φόντο να είναι κάποιο εξωτικό supercar, ένα νέο πρωτότυπο, ηλεκτροκίνητο ή αυτόνομο μοντέλο. Στο παρακάτω πλούσιο φωτογραφικό αφιέρωμα θα απολαύσετε τα ομορφότερα κορίτσια από το Σαλόνι της Γενεύης.

Υπάρχει πάντως και η αντίθετη άποψη που θέλει τις γυναίκες να υποβιβάζονται όταν χρησιμοποιούνται ως έκθεμα και ότι τέτοιου είδους ενέργειες είναι σεξιστικές. Στο πλαίσιο αυτό οι διοργανωτές της Formula 1 αποφάσισαν ότι στην έναρξη της φετινής σεζόν που θα πραγματοποιηθεί στις 25 Μαρτίου στη Μελβούρνη της Αυστραλίας δε θα υπάρχουν πλέον τα γνωστά “grid girls”.



Related Articles

Honda Ν-Οne: Με turbo κινητήρα μόλις 0,66 λίτρων

Ελάτε να γνωρίσουμε ένα άγνωστο στην Ευρώπη μοντέλο της Honda, το μικροσκοπικό Ν-One, το οποίο προσφέρεται αποκλειστικά στην πατρίδα του.

Το χρώμα αυτής της Porsche 918 Spyder είναι μοναδικό

Υπάρχει ακόμα ένας λόγος που κάνει τη συγκεκριμένη Porsche 918 Spyder πιο ποθητή και δεν είναι άλλος από τη ξεχωριστή

Toyota: Μπήκαν τα θεμέλια για το πρώτο της ηλεκτρικό SUV (video)

H Toyota ανακοίνωσε ότι έχει στα σκαριά ένα νέο αμιγώς ηλεκτροκίνητο, μεσαίου μεγέθους, SUV, το οποίο θα προστεθεί στην ευρωπαϊκή