Breaking News

Οι πέντε Porsche με την γρηγορότερη επιτάχυνση 0-100 χλμ./ώρα (video)

Οι πέντε Porsche με την γρηγορότερη επιτάχυνση 0-100 χλμ./ώρα (video)

Οι επιδόσεις είναι το σημείο αναφοράς σε κάθε μοντέλο της Porsche, ενώ πέρα από την τελική ταχύτητα που θέλουμε να είναι όσο το δυνατόν μεγαλύτερη, υπάρχει και η επιτάχυνση από 0-100 χμ./ώρα, η οποία όσο λιγότερο διαρκεί τόσο καλύτερα.

Στο παρακάτω video η Porsche μας προβάλει τα πέντε μοντέλα της με τις καλύτερες επιταχύνσεις από 0-100 χλμ./ώρα. Στη θέση νούμερο πέντε λοιπόν βρίσκεται η Carrera GT, η οποία «πιάνει» τα 100 χλμ./ώρα σε μόλις 3,9 δευτ. Μια θέση ψηλότερα συναντάμε την Panamera Turbo S E-Hybrid Spot Turismo που εκτοξεύεται από στάση στα 100 χλμ./ώρα σε 3,4 δευτ.

Ανεβαίνουμε στη θέση νούμερο τρία όπου προλαβαίνουμε μετά βίας να δούμε την 911 Turbo S, καθώς αναπτύσσει από στάση ταχύτητα 100 χλμ./ώρα σε 2,9 δευτ. Μια ανάσα από την κορυφή στη θέση νούμερο δυο μας υποδέχεται η 911 GT2 RS, στο ταχύμετρο της οποίας η βελόνα φτάνει στα 100 χλμ./ώρα εντός 2,8 δευτ.

Η πραγματική απογείωση όμως έρχεται στη θέση νούμερο ένα από την 918 Spyder, καθώς δεν της παίρνει πάνω από 2,6 δευτ. για να φτάσει τα 100 χλμ./ώρα.


Tags assigned to this article:
Porsche

Related Articles

Ανανεωμένη Porsche Panamera-Όλες οι αλλαγές σε εμφάνιση, κινητήρες και εξοπλισμό (video)

Η Panamera διανύει τη δεύτερη γενιά της και η Porsche αποφάσισε ότι έχει έρθει η ώρα να δεχτεί την απαραίτητη

Το νέο αεροσκάφος της Honda

Παρότι οι ταινίες επιστημονικής φαντασίας προηγούμενων ετών διαψεύστηκαν, καθώς δεν προβλέπεται στο άμεσο τουλάχιστον μέλλον να μετακινούμαστε με ιπτάμενα αυτοκίνητα,

Πάνω σε σπίτι έπεσε μια Chevrolet Corvette Z06

Χαλκομανία σε ένα τοίχο σπιτιού στη δυτική Βιρτζίνια έγινε αυτή η λευκή Chevrolet Corvette Z06. Οι παρακάτω φωτογραφίες δείχνουν ξεκάθαρα