Breaking News

Το νέο station wagon μοντέλο της Subaru

Το νέο station wagon μοντέλο της Subaru

Την πίσω όψη από το νέο Viziv Tourer Concept μας δείχνει η Subaru, η οποία θα πραγματοποιήσει την παγκόσμια πρεμιέρα του στο 88ο Σαλόνι της Γενεύης στις 6 Μαρτίου.

Αυτό που μπορούμε να διακρίνουμε προς το παρόν είναι πίσω φωτιστικά σώματα τεχνολογίας Led σε σχήμα “C”. Σύμφωνα με την ιαπωνική εταιρία η ονομασία Viziv προέρχεται από τη φράση “Vision for Innovation”, η οποία σημαίνει «όραμα για καινοτομία». Πρόκειται για το πέμπτο μοντέλο της σειράς VIZIV, η οποία ξεκίνησε το 2013 στο Σαλόνι της Γενεύης.

Επανερχόμαστε όμως στο πρωτότυπο Viziv Tourer που θα προβάλει τα σχέδια της Subaru για ένα μελλοντικό station wagon μοντέλο, ενώ ίσως να αποτελέσει το διάδοχο του Levorg.



Related Articles

Μόνο 4,3 δευτ. θέλει η Jaguar F-Pace SVR για την επιτάχυνση 0-100 χλμ./ώρα

Μέχρι τώρα γνωρίζαμε ότι η κορυφαία έκδοση SVR της Jaguar συναντάται μόνο στην F-Type. Ωστόσο η βρετανική εταιρία πιστεύει ότι

Πώς απέκτησε ναυτικό στυλ το Renault Kadjar;

Στο πρόσφατο παρελθόν έχουμε δει μεγάλους οίκους μόδας να συνεργάζονται με αυτοκινητοβιομηχανίες για τη δημιουργία ειδικών εκδόσεων στα μοντέλα τους.

Η Lada λέει ότι δεν την επηρεάζουν οι κυρώσεις! “Μade in Russia” τα εξαρτήματα του νέου Vesta

Την έναρξη παραγωγής του νέου Vesta πανηγυρίζει η Lada προσδίδοντας του εθνικό χαρακτήρα. Οι κυρώσεις που επέβαλε η Δύση στη