Breaking News

Γιατί απογοητεύει ο ήχος της νέας Lamborghini Urus (videos)

Γιατί απογοητεύει ο ήχος της νέας Lamborghini Urus (videos)

Μια Lamborghini δεν είναι μόνο εντυπωσιακή εμφάνιση, ισχυρές επιδόσεις και άφθονη πολυτέλεια, αλλά και εκκωφαντικός ήχος που πρέπει να αναπαράγει ο κινητήρας της.

Το τελευταίο χαρακτηριστικό φαίνεται ότι απουσιάζει από τη νέα Urus, η οποία είναι το πρώτο SUV της Lamborghini, ωστόσο αυτό δε δικαιολογεί τα χαμηλά της ντεσιμπέλ.

Στα παρακάτω video λοιπόν θα δείτε μια κίτρινη Urus που συνέβαλε ο φακός να αποβιβάζεται από το φορτηγό που τη μετέφερε. Αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι ότι ο V8 twin-turbo κινητήρας των 4.0 λίτρων, απόδοσης 650 ίππων και 850 Nm ροπής, ίσα που ακούγεται, καθώς η χροιά του δεν είναι τραχιά όπως αρμόζει σε μια Lamborghini.

Υπενθυμίζουμε ότι η νέα  Urus μπορεί να επιταχύνει από 0-100 χλμ./ώρα σε 3.6 δευτ. και να φτάσει τα 305 χλμ./ώρα. Μόνο στο δεύτερο video όταν κάποια στιγμή μαρσάρει ικανοποιούνται λίγο τα αφτιά μας.

Ακούστε και εσείς για να μας πείτε τη γνώμη σας.


Tags assigned to this article:
LamborghiniUrus

Related Articles

Κρυστάλλινα σωματίδια στη βαφή μιας Rolls-Royce Phantom

Όσο προσεκτικά και να παρατηρήσετε τη συγκεκριμένη Rolls Royce Phantom μάλλον δε θα εντοπίσετε το μυστικό της κόκκινης βαφής της

Ηλεκτροκίνητο και cabrio το Nissan Leaf

Ίσως να μιλάμε για το πρώτο αμιγώς ηλεκτροκίνητο μοντέλο με cabrio αμάξωμα, μετά από την κίνηση της Nissan να παρουσιάσει

Το ρετρό στυλ επιστρέφει στις Porsche

Κάθε νέο μοντέλο της Porsche είναι ωραίο όμως τα παλιά είναι πάντα αλλιώς, όπως λέει και η γνωστή παροιμία. Με