Breaking News

Παύση παραγωγής σε εργοστάσια της Maserati

Παύση παραγωγής σε εργοστάσια της Maserati

Μειωμένη ζήτηση για τα μοντέλα της Maserati δείχνει η είδηση που θέλει τα εργοστάσια της να επεκτείνουν την παύση της παραγωγής και μετά την εορταστική περίοδο.

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες που ήρθαν στη δημοσιότητα από τα συνδικάτα της ιταλικής εταιρείας το εργοστάσιο Grugliasco, το οποίο κατασκευάζει τα μοντέλα Ghibli και Quattroporte, θα παραμείνει κλειστό για τέσσερις εβδομάδες μέχρι τις 15 Ιανουαρίου, ενώ πέρυσι είχε κλείσει για τρείς εβδομάδες.

Παράλληλα το εργοστάσιο Mirafiori της Maserati, όπου παράγεται η Levante θα παραμείνει κλειστό από 20 Δεκεμβρίου έως 15 Ιανουαρίου, ενώ πέρυσι είχε καθυστερήσει να ανοίξει μόνο μια μέρα. Επίσης το εργοστάσιο στη Modena από όπου εξέρχονται οι Granturismo και Grancabrio είναι κλειστό από 15 Δεκεμβρίου και θα ανοίξει και πάλι στις 8 Ιανουαρίου.

Με την παύση της παραγωγής η Maserati επιδιώκει να μειώσει το αποθεματικό των οχημάτων που έχει. Η πτώση στις πωλήσεις οφείλεται στη μειωμένη ζήτηση κυρίως από τη βασική αγορά της Κίνας.



Related Articles

Οι μηχανικοί της Honda πήγαν σε άλλο επίπεδο την ανάρτηση, το τιμόνι και τα φρένα του νέου HR-V

Η νέα γενιά του HR-V, του δημοφιλούς compact SUV της ιαπωνικής εταιρείας, εξελίχθηκε σε κάθε επίπεδο, ενώ έγινε και πιο

Θα έπινες καφέ από κινητήρα της Porsche;

Οι πανίσχυροι κινητήρες που κατασκευάζει η Porsche έχουν αποκλειστικό σκοπό να κινούν τα supercars της. Ο συγκεκριμένος όμως κινητήρας της

Η Mercedes AMG A35 «πιάνει» 250 χλμ./ώρα

Έτοιμη να πατήσει γκάζι είναι η νέα Mercedes AMG A35, η οποία είναι το πιο προσιτό μοντέλο με την υπογραφή