Breaking News

Το Tesla Model X σέρνει το Toyota Land Cruiser (video)

Το Tesla Model X σέρνει το Toyota Land Cruiser (video)

Μπορεί να αναμετρηθεί ένα ηλεκτροκίνητο μοντέλο όπως το Tesla Model X με το θηριώδες SUV Toyota Land Cruiser;

Σίγουρα μιλάμε για μια ιδιότυπη κόντρα, η οποία δεν αφόρα την επιτάχυνση από στάση στην ευθεία. Τα δυο εντελώς διαφορετικής φιλοσοφίας μοντέλα γύρισαν την πλάτη στο ένα στο άλλο και στους κοτσαδόρους τους τοποθετήθηκε ένας ιμάντας, ώστε να τα ενώνει.

Το στοίχημα ήταν ποιο από τα δυο θα κατάφερνε να τραβήξει το άλλο πάνω στο ιδιαίτερα ολισθηρό χιονισμένο έδαφος. Το σύνθημα της εκκίνησης δίνεται και το Model X με ισχύ 670 ίππων και ροπή 970 Nm δεν αφήνει πολλά περιθώρια στο Land Cruiser να αντιδράσει αρχίζοντας να το σέρνει προς τη μεριά του.

Τα φρένα του Land Cruiser που προσπαθούσαν να αντισταθούν μύρισαν στη συνέχεια, ενώ ο κινητήρας των 173 ίππων δεν μπορούσε να πάρει προς. Σημειώστε ακόμα ότι το Model X ζυγίζει 2.600 κιλά και το Land Cruiser 2.200 κιλά.


Tags assigned to this article:
Land CruiserModel XTeslaToyota

Related Articles

Ποιο Lada έχει πάνω από 1,5 εκατομμύριο πωλήσεις; – Δεν είναι το Niva (φωτογραφίες)

Το συγκεκριμένο δημοφιλές μοντέλο της Lada κατάφερε πρόσφατα να ξεπεράσει τις 1,5 εκατομμύριο πωλήσεις. Ο λόγος για το Granta, το

Γίγαντας το νέο Skoda Kodiaq με μήκος πάνω από 4,7 μέτρα και πορτμπαγκάζ 910 λίτρα – Για πρώτη φορά και με υβριδικές εκδόσεις (φωτογραφίες & βίντεο)

H Skoda αποκάλυψε το νέο Kodiaq, το οποίο μεταβαίνει στη δεύτερη γενιά του, ενώ έχει στο βιογραφικό του 841.900 πωλήσεις.

Ποιο ρεκόρ πήρε από την Ferrari το Range Rover Sport SVR; (video)

Τα ρεκόρ είναι για να καταρρίπτονται, ωστόσο κάποιες φόρες ο νέος διάδοχος μπορεί να εκπλήξει τον προηγούμενο. Κάτι τέτοιο θα