Breaking News

Δικό της θεματικό πάρκο θέλει η Ducati

Δικό της θεματικό πάρκο θέλει η Ducati

Ακολουθώντας το παράδειγμα της Ferrari η Ducati αποφάσισε ότι έχει έρθει η ώρα να αποκτήσει το δικό της θεματικό πάρκο.

Η ιταλική εταιρία ανακοίνωσε ότι το “Ducati World” θα ανοίξει τις πύλες του το 2019 εντός του θεματικού πάρκου Mirabilandia που βρίσκεται στην περιφέρεια Εμίλια-Ρομάνια της Ιταλίας.

Το “Ducati World” θα καταλαμβάνει μια έκταση 34.800 στρεμμάτων. Εκεί θα στηθούν τρενάκια, προσομοιωτές εικονικής πραγματικότητας, εκθεσιακοί χώροι, εστιατόρια και καταστήματα όπου θα πωλούνταν εμπορεύματα με το λογότυπο της Ducati. Έτσι λοιπόν η Ducati θα γίνει η πρώτη κατασκευάστρια μοτοσικλετών στον κόσμο με δικό της θεματικό πάρκο.

Υπενθυμίζουμε ότι η Ferrari διαθέτει ήδη ένα θεματικό πάρκο στο Αμπού Ντάμπι και ετοιμάζει ένα δεύτερο στην Ισπανία. Παράλληλα και η Formula 1 σχεδιάζει να κατασκευάσει ένα θεματικό πάρκο στο Ντουμπάι.


Tags assigned to this article:
DucatiDucati WorldFerrari

Related Articles

Άλλαξαν τέσσερα ελαστικά σε χρόνο ρεκόρ (video)

Φυσικά το εν λόγω ρεκόρ δε σημειώθηκε σε κάποιο συνοικιακό βουλκανιζατέρ, αλλά στο μαγικό κόσμο της Formula 1. Η ομάδα

Απόψε είναι η Ευρωπαϊκή Νύχτα χωρίς Ατυχήματα (video)

Σάββατο βράδυ σήμερα και οι περισσότεροι το πιθανότερο είναι να έχετε προγραμματίσει κάποια νυχτερινή έξοδο. Έχετε κανονίσει σίγουρα το μέρος,

Σχεδόν μισό εκατομμύριο κλήσεις έκοψε η Τροχαία το 2019

Οι συστηματικοί και στοχευμένοι έλεγχοι που πραγματοποίησε το 2019 η Τροχαία αποδεικνύονται από το μεγάλο αριθμό των βεβαιωμένων παραβάσεων που