Breaking News

Ξύλινες Maserati για παιδιά

Ξύλινες Maserati για παιδιά

Για τους εκκολαπτόμενους λάτρεις των αυτοκίνητων φροντίζει έξυπνα η Maserati, δημιουργώντας υπό κλίμακα μοντέλα της κατασκευασμένα από ξύλο.

Η ιταλική εταιρία για το σκοπό αυτό συνεργάστηκε με τη σουηδική Playsam Design που έχει πείρα 30 ετών στον τομέα αυτό και παρουσίασε τη συλλογή της στο Σαλόνι της Γενεύης. Αντίστοιχες συνεργασίες η Playsam Design έχει κάνει με την Volvo και την Saab.

Η γκάμα των ξύλινων Maserati περιλαμβάνει το ιστορικό μονοθέσιο 4CLT, το σπορ κλασσικό μοντέλο A6G, το σύγχρονο SUV Levante και το πρωτότυπο Alfieri, ενώ η συλλογή αναμένεται να αυξηθεί στα δέκα μοντέλα.



Related Articles

Οδός Μάρνης: Διακοπή κυκλοφορίας την Κυριακή

Λόγω εκτέλεσης εργασιών, αύριο Κυριακή 12-07-2020 και κατά τις ώρες 07.00 έως 10.00, θα πραγματοποιηθεί προσωρινή και τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας

Δείτε πως ένα Toyota Camry αναποδογύρισε χτυπώντας από πίσω ένα Honda Accord (video)

Συχνά γινόμαστε μάρτυρες τροχαίων ατυχημάτων με οδηγούς να έχουν αποσπασμένη την προσοχή τους και να συγκρούονται με το προπορευόμενο όχημα.

Νέο Ηράκλειο: Συνελήφθη επ’ αυτοφώρω να κλέβει αυτοκίνητο – Τι βρήκαν πάνω του οι αστυνομικοί (φωτογραφίες)

Τη στιγμή που επιχειρούσε να διαφύγει με το αυτοκίνητο που προηγουμένως είχε παραβιάσει, συνελήφθη ένας 38χρονος στο Νέο Ηράκλειο. Ωστόσο