Breaking News

Με αυτό το μηχανισμό μπορείς να πετάξεις (video)

Με αυτό το μηχανισμό μπορείς να πετάξεις (video)

Τα πλάνα που θα παρακολουθήσετε παρακάτω δεν προέρχονται από κάποια ταινία με πρωταγωνιστή έναν υπερήρωα που έχει υπερφυσικές ικανότητες.

Ο ιπτάμενος κύριος είναι πραγματικό πρόσωπο και πέταξε όντως πάνω από το κοινό κατά τη διάρκεια του φετινού Φεστιβάλ Ταχύτητας του Γκούντγουντ. Ο λόγος για τον Ντέιβιντ Μέιμαν, ο οποίος είναι ειδικός στο να πιλοτάρει το μηχανισμό προσωπικής ανύψωσης JB11 που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά σε ευρωπαϊκό έδαφος ή μάλλον σε ουρανό.

Το JB11 κατασκευάζεται από την JetPack Aviation που βρίσκεται στη Νότια Καλιφόρνια. Ζυγίζει 50 κιλά, μπορεί να απογειωθεί και να προσγειωθεί κάθετα με το πάτημα ενός κουμπιού χάρη στο σύστημα VTOL, μπορεί να καλύψει απόσταση 322 χλμ. και να ανέβει σε ύψος πάνω από 3 μέτρα.

Δείτε την εντυπωσιακή πτήση του JB11 στο video που ακολουθεί.



Related Articles

Οι πρώτες φωτογραφίες του ανανεωμένου Dacia Duster (video)

Οι δυο λέξεις που μπορούν να περιγράψουν καλύτερα το Dacia Duster είναι σκληροτράχηλο και προσιτό, ενώ πλέον μπορούμε να το

Η παραμυθένια χρυσή άμαξα που θα μεταφέρει το Βασιλιά Κάρολο στη στέψη του – Mε ανέσεις σύγχρονης λιμουζίνας και έξι πραγματικά άλογα! (video)

Λίγες μέρες απομένουν μόνο μέχρι τη στέψη του Βασιλιά Καρόλου, η οποία θα πραγματοποιηθεί το ερχόμενο Σάββατο 6 Μαΐου. Εκατομμύρια

Suzuki: Αυτό είναι (περίπου) το νέο Swift (φωτογραφίες)

Το περίπτερο της Suzuki στο “Japan Mobility Show 2023” του Τόκιο, φιλοξενεί το νέο Swift Concept. Από την ονομασία του