Breaking News

Αυτό είναι το εσωτερικό της νέας Mercedes A-Class

Αυτό είναι το εσωτερικό της νέας Mercedes A-Class

Από μέσα προς τα έξω επέλεξε η Mercedes να πραγματοποιήσει την αποκάλυψη της νέας A-Class.

Έτσι λοιπόν πρώτα βλέπουμε το εσωτερικό της, ενώ αναμένουμε σύντομα και την εξωτερική της εικόνα. Η σχεδίαση στα ενδότερα της A-Class τέταρτης γενιάς είναι φανερά επηρεασμένη από τις μεγαλύτερες E-Class και S-Class, ενώ οι ενισχύσεις σε πολυτέλεια και τεχνολογία είναι ευδιάκριτες.

Στόχος της Mercedes με τη νέα A-Class είναι, παρότι πρόκειται για το μικρότερο μοντέλο στη γκάμα της, να την ανεβάσει κατηγορία στους περισσότερους τομείς.

Σύμφωνα με τη γερμανική εταιρία η νέα A-Class θα  προσφέρεται σε τρεις εκδόσεις σε ότι αφορά τις οθόνες του ψηφιακού πινάκα οργάνων και του ταμπλό.  Στάνταρ θα είναι οι δυο οθόνες των 7 ιντσών, αλλά θα υπάρχει και επιλογή η μια οθόνη να είναι 7 ιντσών και η άλλη 10,25 ιντσών ή αμφότερες 10,25 ιντσών.

Παράλληλα παρατηρούμε τους φωτιζόμενους αεραγωγούς, τους διακόπτες του κλιματισμού και το touchpad στη βάση της κεντρικής κονσόλας για το χειρισμό της οθόνης.

Σημειώστε ακόμα ότι θα προσφέρονται κλιματιζόμενα καθίσματα με λειτουργία μασάζ, περισσότερες θήκες για μικροαντικείμενα και για μπουκάλια 1,5 λίτρου, ατμοσφαιρικός LED φωτισμός 64 διαφορετικών αποχρώσεων, ενώ για καλύτερη ορατότητα οι εμπρός, οι πίσω και οι μεσαίες κολόνες είναι λεπτότερες.

Σημαντική είδηση είναι και η αύξηση των εσωτερικών χώρων για τους επιβάτες, αλλά και για τις αποσκευές του, αφού το πορτμπαγκάζ μεγάλωσε κατά 29 λίτρα φτάνοντας τα 370 λίτρα.

Η επίσημη παρουσίαση της νέας A-Class θα πραγματοποιηθεί το Μάρτιο στο Σαλόνι της Γενεύης και οι πωλήσεις της στην Ευρώπη θα αρχίσουν το καλοκαίρι.


Tags assigned to this article:
A-ClassE-ClassMercedesS-Class

Related Articles

Το Ford Focus RS έγινε ταξί (video)

Aν ποτέ βρεθείτε στη Νορβηγία και σηκώσετε το χέρι σας για ταξί, τότε δεν αποκλείεται να σταματήσει ένα Ford Focus

Τροχόσπιτο της Opel για διακοπές μακριά από συνωστισμό σε τουριστικά μέρη

Η πανδημία του κορωνοϊού, θα κάνει τις φετινές καλοκαιρινές μας διακοπές διαφορετικές, καθώς οι περισσότεροι θέλουν να αποφύγουν το συνωστισμό

Ταχύτερο το Honda Civic, το SEAT Leon ή το Hyundai i30; (video)

Στον απλό καθημερινό οδηγό απευθύνεται η εν λόγω κόντρα, καθώς αυτή τη φορά δε βλέπουμε να αναμετρούνται στην ευθεία πανάκριβα