Breaking News

Το Nissan Navara χωρίς καρότσα λέγεται Terra (video)

Το Nissan Navara χωρίς καρότσα λέγεται Terra (video)

Το δημοφιλές pickup της Nissan, το Navara, προσφέρεται και ως διπλοκάμπινο, ωστόσο πλέον απέκτησε μια ακόμα πιο πρακτική και επιβατική υπόσταση.

Με βάση λοιπόν το γνωστό Navara η ιαπωνική εταιρεία δημιούργησε ένα νέο SUV ονόματι Terra. Θα μπορούσαμε άνετα να πούμε ότι το νέο Terra είναι ο διάδοχος του Pathfinder.

Στις σχετικές φωτογραφίες είναι ξεκάθαρο ότι το εμπρός τμήμα του νέου Terra είναι ολόιδιο με του Navara, ενώ διαφορετικό είναι μόνο το πίσω, καθώς δεν υπάρχει καρότσα.

Οι πλουσιότερες εκδόσεις του νέου Terra θα εξοπλίζονται με διζωνικό κλιματισμό, πολυλειτουργικό τιμόνι, δερμάτινες επενδύσεις, αλουμινένια διακοσμητικά και αεραγωγούς για τους πίσω επιβάτες.

Κάτω από το καπό του νέου Terra θα βρεθεί πιθανότατα ο turbodiesel κινητήρας των 2.3 λίτρων προερχόμενος από το Navara ή ένας βενζινοκινητήρας 2.5 λίτρων.

Η επίσημη πρεμιέρα του θα πραγματοποιηθεί πιθανότατα στο Σαλόνι του Πεκίνου στις 25 Απριλίου, καθώς το νέο Terra προορίζεται για την αγορά της Κίνας και έπειτα θα ακολουθήσουν και άλλες αγορές της Ασίας.

 


Tags assigned to this article:
NavaraNissanPathfinderTerra

Related Articles

Η Harley-Davidson που έχει μήκος 33 εκατοστά (video)

Συνήθως σας δείχνουμε μινιατούρες αυτοκινήτων κατασκευασμένες από τα διάσημα τουβλάκια της Lego, ωστόσο αυτή τη φορά θα ασχοληθούμε μια εμβληματική

Θήκες κινητών τηλεφώνων από τρακαρισμένα αυτοκίνητα (video)

Ένας από τους βασικότερους παράγοντες των τροχαίων ατυχημάτων είναι η χρήση του κινητού τηλεφώνου κατά τη διάρκεια της οδήγησης. Η

Ένα ροζ ηλεκτρικό Mini στο Ζάππειο! Γιατί ο κόσμος έγραφε πάνω του;

Πρόληψη και ενημέρωση είναι οι δυο λέξεις κλειδιά στη μάχη απέναντι στον καρκίνο του μαστού. Σήμερα, 25 Οκτωβρίου 2022, είναι