Breaking News

Μάζευε 12 χρόνια χρήματα για να αγοράσει ένα cabrio Volkswagen Beetle

Μάζευε 12 χρόνια χρήματα για να αγοράσει ένα cabrio Volkswagen Beetle

Η Τιέρα Παόυερς γνωρίζει πολύ καλά πως να αποταμιεύει χρήματα, ενώ αποδεικνύει ότι όταν βάλεις ένα στόχο και επιμείνεις μπορείς πάντα να τα καταφέρεις.

Η 27χρονη σήμερα κοπέλα από τη Νέα Υόρκη λοιπόν, πριν από 12 χρόνια ενώ βρίσκονταν με τη μητέρα της για ψώνια αντίκρυσε για πρώτη φορά σε μια αντιπροσωπεία της Volkswagen το cabrio Beetle και αμέσως το ερωτεύτηκε.

Τότε ήταν που αποφάσισε ότι μια μέρα θα αποκτήσει το δικό της cabrio Beetle και για αυτό ξεκίνησε να μαζεύει χρήματα, αν και δεν είχε δουλειά ούτε καν δίπλωμα οδήγησης, αφού ήταν μόλις 15 ετών.

Αρχικά εργάστηκε με ημιαπασχόληση σε μια εκκλησιά, έπειτα στο γραφείο ενός οδοντιάτρου και σε τηλεοπτικά στούντιο. Παράλληλα αγόρασε μια μινιατούρα του cabrio Beetle σε κλίμακα 1:12, ώστε να έχει καθημερινή οπτική επαφή με το στόχο της και να επιμένει σε αυτόν.

Το περασμένο καλοκαίρι μετά από χρόνια αποταμίευσης κατάφερε να συγκεντρώσει το απαιτούμενο ποσό και ξεκίνησε την αναζήτηση του cabrio Beetle των ονείρων της. Ο φίλος της βρήκε τον Ιανουάριο ένα μπλε cabrio Beetle σε μια μάντρα μεταχειρισμένων αυτοκινήτων κοντά στο σπίτι της.

Το γεγονός ότι ήταν χειμώνας και η ζήτηση για cabrio αυτοκίνητα ήταν μειωμένη τη βοήθησε να διαπραγματευτεί την τιμή, η οποία συμφωνήθηκε τελικά στα 4.535 ευρώ.

Η Τιέρα έχει πλέον στο γκαράζ της το αγαπημένο της cabrio Beetle, το οποίο έχει διανύσει ήδη χωρίς αυτήν 135.184 χλμ., ωστόσο είμαστε σίγουροι ότι τα καλύτερα ταξίδια του θα τα κάνει μαζί της…


Tags assigned to this article:
cabrio BeetleVolkswagen

Related Articles

Θανατηφόρο ατύχημα κατέγραψαν οι κάμερες κυκλοφορίας (video)

Οι κάμερες ελέγχου κυκλοφορίας σε κεντρικό δρόμο του Ιλινόι κατέγραψαν τη σφοδρότατη σύγκρουση μεταξύ δυο οχημάτων. Στο παρακάτω video το

Αττική: Δεν είναι πλέον υποχρεωτικός ο εφοδιασμός όλων των αυτοκινήτων με αντιολισθητικές αλυσίδες

Με επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσε σήμερα, 31 Ιανουαρίου 2024, η Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής ανακοινώνεται ότι  αίρεται ο υποχρεωτικός εφοδιασμός των αυτοκινήτων

Σύγκρουση 60 οχημάτων με αρκετούς τραυματίες (video)

Μπορεί στην Ελλάδα ο καιρός τις τελευταίες μέρες να είναι αρκετά ηλιόλουστος (αν και η καραντίνα δε μας επιτρέπει να