Breaking News

Οδηγός αποκοιμήθηκε και κατεδάφισε φανάρι (video)

Οδηγός αποκοιμήθηκε και κατεδάφισε φανάρι (video)

Το να οδηγείς άυπνος και κουρασμένος μπορεί να είναι το ίδιο επικίνδυνο και με την κατανάλωση αλκοόλ.

Έπειτα από δυο ώρες συνεχούς οδήγησης θα πρέπει πάντα να κάνετε στάση για ξεκούραση και αν νιώθετε τα μάτια και το σώμα σας βαριά τότε πρέπει οπωσδήποτε να κοιμηθείτε πριν πιάσετε τιμόνι.

Τις παραπάνω συμβουλές προφανώς δεν έλαβε υπόψιν του ένας οδηγός στο Κουίνσλαντ της Αυστραλίας με αποτέλεσμα να αποκοιμηθεί, ενώ οδηγούσε. Το αυτοκίνητο του έπεσε πάνω σε ένα φωτεινό σηματοδότη και στη συνέχεια ανετράπη. Διερχόμενοι οδηγοί έσπευσαν να τον απεγκλωβίσουν, ενώ ευτυχώς ο άυπνος οδηγός τη γλίτωσε χωρίς σημαντικά τραύματα.

Ο ισχυρισμός του ότι αποκοιμήθηκε φαίνεται αληθής, καθώς όπως θα δείτε και στο παρακάτω video, αν είχε αποσπάσει κάτι άλλο την προσοχή του, έστω την τελευταία στιγμή θα πάταγε λίγο το φρένο, όμως το αυτοκίνητο φαίνεται σαν να πηγαίνει μόνο του.



Related Articles

Συνελήφθη διαρρήκτης αυτοκινήτων

Ίσως να έχει τύχει και σε εσάς να βρείτε σπασμένο κάποιο τζάμι του αυτοκινήτου σας και από μέσα να λείπουν

Έφοδος της Τροχαίας σε Πετρούπολη, Αγία Βαρβάρα, Παπάγου-Χολαργό/Εντοπίστηκαν 215 παραβάσεις

Μπαράζ εφόδων πραγματοποίησε τις βραδινές ώρες της 18ης και 19ης Ιουνίου 2020 η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής σε διάφορες περιοχές

Το νέο αεροσκάφος της Honda

Παρότι οι ταινίες επιστημονικής φαντασίας προηγούμενων ετών διαψεύστηκαν, καθώς δεν προβλέπεται στο άμεσο τουλάχιστον μέλλον να μετακινούμαστε με ιπτάμενα αυτοκίνητα,