Breaking News

Όσοι κάνουν σερφ θα λατρέψουν αυτό το Nissan Kicks (video)

Όσοι κάνουν σερφ θα λατρέψουν αυτό το Nissan Kicks (video)

Ραντεβού στην παραλία μας δίνει το νέο πρωτότυπο Nissan Kicks Surf, το οποίο κλείνει  πονηρά το «μάτι» στους σέρφερς.

Δημιουργήθηκε από τη Nissan Λατινικής Αμερικής, η οποία ζήτησε τις πολύτιμες συμβουλές από τα αδέλφια και πρωταθλητές του σερφ, Alejo και Santiago Muniz που αγωνίζονται πάνω στα κύματα για λογαριασμό της Βραζιλίας και της Αργεντινής αντίστοιχα.

Η ιαπωνική εταιρεία τους ζήτησε να φανταστούν πως θα ήθελαν το ιδανικό όχημα που θα ήταν πολύτιμος συνεργάτης στο σπορ που επέλεξαν και θα κάλυπτε κάθε σχετική τους ανάγκη.

Έτσι γεννήθηκε το Kicks Surf, το οποίο διαθέτει φυσικά στην οροφή του ράγες για τη φόρτωση των σανίδων, κατάλληλα διαμορφωμένο χώρο αποσκευών για τη μεταφορά των στολών και του σχετικού εξοπλισμού, μέχρι και φορητό ντους. Mια ακόμα έξυπνη ιδέα του Kicks Surf είναι ένα περικάρπιο, το οποίο είναι αδιάβροχο και λειτουργεί ως κλειδί για το κλείδωμα και ξεκλείδωμα του οχήματος.

Το μπλε χρώμα στο αμάξωμα του Kicks Surf  και οι μπλε ραφές στο εσωτερικό του είναι εμπνευσμένα από διάσημες παραλίες της Λατινικής Αμερικής, ενώ διχρωμία σχηματίζουν οι κίτρινες πινελιές στις χειρολαβές, στην οροφή, στους προφυλακτήρες, στα πλευρικά μαρσπιέ, στη μάσκα και στους εξωτερικούς καθρέπτες. Η εναλλαγή στους τόνους του μπλε προβάλει την ποικιλία των αποχρώσεων που έχουν τα νερά του ωκεανού.



Related Articles

Γιατί κανείς δε μπορεί να οδηγήσει το Icona Nucleus; (video)

Πολλοί στη ιδέα της αυτόνομης οδήγησης πανικοβάλλονται, αλλά οι λόγοι δεν αφορούν ζητήματα ασφάλειας. Αρκετοί λοιπόν είναι αυτοί που πιστεύουν

Το Citroen SpaceTourer απέκτησε δικό του ποδήλατο (video)

Στο ζενίθ έχει φτάσει η δημιουργικότητα της Citroen, καθώς γιορτάζει τα 100 χρόνια από την ίδρυση της. Η γαλλική εταιρεία

H Toyota θα πάει στη Σελήνη με αυτό το όχημα (video)

To συγκεκριμένο νέο όχημα της Toyota δεν πρόκειται να το δείτε πότε από κοντά, καθώς δεν πρόκειται να πατήσει στη