Breaking News

Επιχείρηση απεγκλωβισμού γυναίκας από Lexus NX που κρέμονταν στο κενό (video)

Επιχείρηση απεγκλωβισμού γυναίκας από Lexus NX που κρέμονταν στο κενό (video)

Αρκετός καιρός θα περάσει μέχρι να ξεχάσει η οδηγός του συγκεκριμένου λευκού Lexus NX, την τρομακτική εμπειρία που βίωσε.

Για άγνωστο ακόμα λόγο η οδηγός του ιαπωνικού SUV ενώ βρίσκονταν την προηγούμενη εβδομάδα στο πρώτο επίπεδο ενός γκαράζ στο Μαϊάμι έσπασε, προφανώς κατά λάθος, με το όχημα της τα προστατευτικά διαχωριστικά και βρέθηκε να κρέμεται εγκλωβισμένη στο κενό.

Όπως βλέπετε και στην παραπάνω φωτογραφία ο λόγος που το Lexus NX δεν έπεσε ήταν επειδή το πίσω άκρο του οχήματος ακούμπησε στην οροφή του κτιρίου. Ωστόσο η γυναίκα δε μπορούσε να βγει από το αυτοκίνητο και στο σημείο έσπευσαν διασωστικά συνεργεία, τα οποία αφού έδεσαν με ιμάντες και συρματόσχοινα το Lexus NX για να διασφαλίσουν ότι δε θα πέσει, προχώρησαν στον απεγκλωβισμό της γυναίκας μετά από αγωνιά 45 λεπτών.

Ένας πυροσβέστης άνοιξε την πίσω πόρτα του αυτοκινήτου και βοήθησε τη γυναίκα να βγει, η οποία όρμησε στην αγκαλιά του κλαίγοντας. Ευτυχώς είναι καλά στην υγεία της, ενώ το Lexus NX που υπέστη ορισμένες υλικές ζημιές επανήλθε στο έδαφος με τη βοήθεια γερανού.


Tags assigned to this article:
LexusNXγυναίκαΜαϊάμι

Related Articles

Η Ελληνική Αστυνομία θα παραλάβει 91 νέα οχήματα – Πόσα περιπολικά και μοτοσυκλέτες θα προστεθούν στο στόλο (φωτογραφίες)

Μια σημαντική αναβάθμιση θα λάβει ο μηχανοκίνητος στόλος και ο υλικοτεχνικός εξοπλισμός της Ελληνικής Αστυνομίας. Η νέα πρόσκληση που υπέγραψε

Τα αποκαΐδια ενός Audi RS4 1.300 ίππων (video)

Το να βλέπεις το αυτοκίνητο σου να γίνεται παρανάλωμα του πυρός είναι σίγουρα πολύ σκληρό. Ειδικά όταν έχεις επενδύσει άφθονο

Μεθυσμένος οδηγός προκάλεσε χάος στο κέντρο της Αθήνας – Παραβίαζε φανάρια και επιχείρησε να εμβολίσει αστυνομικούς

Πανικός επικράτησε τα ξημερώματα του Σαββάτου (20-04-2024) στο κέντρο της Αθήνας, όταν ένας οδηγός προσπάθησε να ξεφύγει από έλεγχο της