Breaking News

Η άσφαλτος γέμισε μελάνι

Η άσφαλτος γέμισε μελάνι

Αν η άσφαλτος δεν ήταν ήδη μαύρη θα μπορούσαμε να πούμε ότι πήρε το εν λόγω χρώμα μετά από το συγκεκριμένο ατύχημα.

Ένα φορτηγό λοιπόν που κινούνταν σε αυτοκινητόδρομο στην Ατλάντα της Πολιτείας Τζόρτζια ανετράπη με αποτέλεσμα να χυθούν στην άσφαλτο 18.000 κιλά μελανιού, το οποίο χρησιμοποιούμε οι περισσότεροι για τους εκτυπωτές μας. Αξίζει να αναφέρουμε ότι το μελάνι είναι από τα ακριβότερα υγρά και η σχετική ζημιά εκτιμάται ότι ανέρχεται στα 13 εκατομμύρια δολάρια.

Σύμφωνα με τα τοπικά Μέσα το ατύχημα συνέβη όταν ένα αυτοκίνητο εισήλθε απότομα μπροστά από το φορτηγό, ο οδηγός του οποίου έκανε έναν απότομο ελιγμό με αποτέλεσμα το βαρύ όχημα να ανατραπεί.

Στη συνέχεια δημιουργήθηκε κυκλοφοριακό κομφούζιο και οι Αρχές χρειάστηκαν ώρες μέχρι να καταφέρουν να ανοίξουν το δρόμο. Χρησιμοποιήθηκε άμμος και χώμα για να απορροφηθεί η μεγάλη ποσότητα μελανιού, ωστόσο κηλίδες παρέμειναν στην άσφαλτο. Σίγουρα τα αυτοκίνητα που πέρασαν από το σημείο θα πρέπει να γέμισαν από κάτω μελάνι.


Tags assigned to this article:
ατύχημαμελάνιφορτηγό

Related Articles

Αυτοκίνητο αναποδογύρισε και μπήκε σε εστιατόριο (video)

Τραγικές συνέπειες θα μπορούσε να έχει το εν λόγω τροχαίο ατύχημα αν το εστιατόριο στο οποίο εισέβαλε το αυτοκίνητο ήταν

Τράκαραν αλλά δεν τους ένοιαξε καθόλου (video)

Το πιθανότερο είναι να σας έχει τύχει κάποια στιγμή να εμπλακείτε σε κάποιο μικροτρακάρισμα. Η διαδικασία που ακολουθείται είναι γνωστή.

Μοτοσικλετιστής γλυτώνει στο χιλιοστό από φορτηγό (video)

Σίγουρα δεν είναι τύχη για έναν αναβατή μοτοσικλέτας να τον χτυπήσει από πίσω αυτοκίνητο, ωστόσο ο συγκεκριμένος μάλλον ευχαριστεί τη