Breaking News

H πρώτη Toyota Supra κατασκευάστηκε και έχει προπωληθεί

H πρώτη Toyota Supra κατασκευάστηκε και έχει προπωληθεί

Η πολυαναμενόμενη Toyota Supra εισήλθε στη γραμμή παραγωγής, ενώ το πρώτο της αντίτυπο είναι γεγονός και αποτελεί είδηση για την ιαπωνική εταιρεία.

Σύμφωνα με την Toyota η πρώτη Supra κύλισε από τη γραμμή παραγωγής του εργοστασίου που βρίσκεται στο Γκρατς της Αυστρίας και ανήκει στη Magna Steyr. Πρόκειται για μια θυγατρική εταιρεία της Magna International που ιδρύθηκε το 2001 και κατασκευάζει εξαρτήματα αυτοκινήτων.

Το 2001 η Magna Steyr ξεκίνησε τη συνεργασία της με τη BMW, ενώ στο σημείο αυτό να υπενθυμίζουμε ότι η νέα Ζ4  αναπτύχθηκε από κοινού με  τη νέα Supra. Η πρώτη Supra έχει βρει τον τυχερό της ιδιοκτήτη από τον περασμένο Ιανουάριο, καθώς βγήκε στο «σφυρί» για φιλανθρωπικό σκοπό από τον οίκο δημοπρασιών Barrett-Jackson, ενώ η τιμή της έφτασε τα 1,8 εκατομμύρια ευρώ.

Ξεχωρίζει για τη γκρι της απόχρωση, τους μαύρους τροχούς, τις κόκκινες πινελιές στους πλευρικούς καθρέπτες και στις δαγκάνες των φρένων, ενώ στο κάλυμμα του κινητήρα της έχει βάλει την υπογραφή του ο Πρόεδρος της Toyota, Ακίο Τογιόντα.

Η νέα Supra διατίθεται σε πολλές χώρες παγκοσμίως από την άνοιξη του τρέχοντος έτους. Διαβάστε περισσότερα για τη νέα Supra πατώντας εδώ.



Related Articles

Νέο Nissan Qashqai: Υβριδικό, ελαφρύτερο και τεχνολογικά αναβαθμισμένο (video)

To δημοφιλέστερο SUV της Nissan, το Qashqai, βρίσκεται στη τελική ευθεία για την αποκάλυψη της τρίτης πλέον γενιάς του. Να

Ψηλά τα χέρια προστάζει το περιπολικό Ford Explorer

To νέο Ford Explorer θα αποκαλυφτεί στις 9 Ιανουαρίου, ωστόσο μπορούμε από τώρα να πάρουμε μια γεύση από αυτό, κοιτώντας

Το Ford Focus RS έγινε ταξί (video)

Aν ποτέ βρεθείτε στη Νορβηγία και σηκώσετε το χέρι σας για ταξί, τότε δεν αποκλείεται να σταματήσει ένα Ford Focus