Breaking News

To Land Rover Discovery Sport του Ερυθρού Σταυρού (video)

To Land Rover Discovery Sport του Ερυθρού Σταυρού (video)

Από το 1954 η Land Rover υποστηρίζει το ανθρωπιστικό  έργο του Ερυθρού Σταυρού και Ερυθράς Ημισελήνου προσφέροντας τα SUV της.

Ελάτε λοιπόν μέσα από παρακάτω video να γνωρίσουμε το λευκό Discovery Sport, με το οποίο μετακινείται η Ντανιέλα, που είναι εθελόντρια του ιταλικού Ερυθρού Σταυρού, στους δρόμους του Μιλάνου.

Όπως θα την ακούσετε να λέει πίσω από το τιμόνι του Discovery Sport και φορώντας τη στολή του Ερυθρού Σταυρού βλέπει με άλλα μάτια την πόλη της μόδας, καθώς τονίζει ότι παντού υπάρχει δυστυχία, πόνος και συνάνθρωποι μας εκεί έξω που έχουν ανάγκη.

Με το Discovery Sport μπορεί να προσεγγίζει πιο εύκολα τους άστεγους, καθώς η θέα ενός ασθενοφόρου μπορεί να τους προκαλέσει πανικό, ενώ μέσα στο βρετανικό SUV επιβαίνουν γιατροί και ψυχολόγοι. Στο πορτμπαγκάζ του Discovery Sport τοποθετείται ιατρικός εξοπλισμός, κουβέρτες και τρόφιμα που μπορούν να κάνουν πιο υποφερτή τη νύχτα των άστεγων, αν και η Ντανιέλα υποστηρίζει ότι λίγα λεπτά συζήτησης μαζί τους είναι ότι καλύτερο για αυτούς.



Related Articles

Η SEAT πλέον δεν προσφέρει μόνο αυτοκίνητα (video)

Πριν από λίγες μέρες η SEAT μας είχε ενημερώσει ότι θα λανσάρει την πρώτη μοτοσυκλέτα στην ιστορία της. Η στιγμή

Ο γερανός της Τροχαίας σήκωσε παράνομα σταθμευμένες μοτοσυκλέτες (video)

Όπως θα δείτε και στο παρακάτω video που δημοσίευσε η Ελληνική Αστυνομία, το πρωί της 10ης Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε ειδική τροχονομική

Μετωπική σύγκρουση για ένα Kia Stinger που περίμενε στο φανάρι (video)

Αν κάποιος έχει δει από κοντά το νέο Kia Stinger θα επιβεβαιώσει ότι πρόκειται για ένα πολύ όμορφο και δυναμικό