Breaking News

Απίστευτη καταδίωξη με συγκρούσεις επειδή άργησε στη δουλειά της (video)

Απίστευτη καταδίωξη με συγκρούσεις επειδή άργησε στη δουλειά της (video)

Τα πλάνα που θα παρακολουθήσετε στο παρακάτω video θα μπορούσαν εύκολα να προέρχονται από ταινία δράσης.

Ωστόσο είναι πραγματικά και καταγράφηκαν από την ενσωματωμένη κάμερα περιπολικού. Όλα ξεκίνησαν στον αυτοκινητόδρομο I-77 στο Κλίβελαντ του Οχάιο όταν αστυνομικοί έκανα σήμα στο ασημί SUV που οδηγούσε μια γυναίκα να σταματήσει για έλεγχο.

Αυτή τους αγνόησε με αποτέλεσμα να βρεθούν από πίσω της αρκετά περιπολικά. Κάποια στιγμή κατάφεραν να την ακινητοποιήσουν με ένα μπλόκο και τότε πάτησε δυνατά το γκάζι, εμβόλισε τα περιπολικά και συνέχισε την τρελή της πορεία.

Η καταδίωξη διήρκεσε περίπου επτάμιση λεπτά, ενώ έληξε όταν ένα περιπολικό χτύπησε από πίσω το SUV προκαλώντας του σοβαρές υλικές ζημιές και έπειτα το σπρώξε πλευρικά. Οι αστυνομικοί με παρατεταμένα τα όπλα τους ανάγκασαν τη γυναίκα να βγει επιτέλους έξω από το αυτοκίνητο και της πέρασαν χειροπέδες.

Στη συνέχεια έμειναν έκπληκτοι με τη δικαιολογία που τους είπε, καθώς υποστήριξε ότι προκάλεσε όλο αυτό το χάος και έβαλε σε κίνδυνο τόσες ζωές επειδή είχε καθυστερήσει να πάει στην εργασία της.



Related Articles

Στην Κρήτη η Τροχαία έκοψε πάνω από 1.700 κλήσεις σε επτά μέρες! – Ποιο είναι το top3 των τοπικών παραβάσεων

Το μεγάλο πρόβλημα που αντιμετωπίζει η Κρήτη με την οδική ασφάλεια είναι γνωστό εδώ και χρόνια, ωστόσο λύση δεν έχει

Λεωφορείο κοκάλωσε μπροστά σε Volkswagen Golf GTI (video)

Μια απόσταση λίγων μόλις εκατοστών ευτυχώς δεν μας επιτρέπει να μιλάμε για σύγκρουση ενός Volkswagen Golf GTI με λεωφορείο που

Τρομακτικό ατύχημα σε σιδηροδρομική διάβαση – Τρένο συγκρούστηκε με φορτηγό που μετέφερε αυτοκίνητα (video)

Δυστυχώς τα ατυχήματα με τρένο σε σιδηροδρομικές διαβάσεις είναι αρκετά συχνά και δεν είναι λίγες οι φορές που θρηνούμε θύματα.