Breaking News

Η Toyota Supra που πουλήθηκε για 1,8 εκατομμύρια ευρώ

Η Toyota Supra που πουλήθηκε για 1,8 εκατομμύρια ευρώ

Όσοι έχετε βάλει στο «μάτι» τη νέα Toyota Supra που αποκαλύφτηκε πριν από μερικές μέρες μην τρομάζετε, δε θα είναι αυτή η τιμή με την οποία θα διατεθεί στις αγορές.

Η συγκεκριμένη Supra πουλήθηκε σε αυτό το ποσό ρεκόρ καθώς είναι η πρώτη που κατασκευάστηκε, ενώ πρόκειται για τη συλλεκτική έκδοση Α90. Δημοπρατήθηκε στην Αμερική από τον οίκο Barrett-Jackson και όλα τα έσοδα θα δοθούν για φιλανθρωπικό σκοπό.

Συγκεκριμένα θα ενισχυθεί οικονομικά η Αμερικανική Ένωση για την Καρδιά και το Ίδρυμα Bob Woodruff που στηρίζει συγγενείς θυμάτων από την τρομοκρατική επίθεση της 11ης Σεπτεμβρίου.

Την πρώτη Supra κατέκτησε με το παχύ του πορτοφόλι ο Κρέιγκ Τζάκσον, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του οίκου δημοπρασιών Barrett-Jackson, ενώ πατώντας εδώ θα μάθετε ότι «χτύπησε» και το πρώτο Ford Mustang Shelby GT500 που βγήκε στο σφυρί.

Η Supra πέμπτη γενιάς έκανε ντεμπούτο πρόσφατα στο Σαλόνι του Ντιτρόιτ, ενώ περισσότερες πληροφορίες για αυτήν μπορείτε να βρείτε εδώ.

Δημήτρης Κεχαγιάς

Δημήτρης Κεχαγιάς



Related Articles

Το νέο Opel Frontera είναι ένα μεγάλο και ευρύχωρο SUV – Με ηλεκτρική και υβριδική έκδοση φέρνει πολλές καινοτομίες (φωτογραφίες)

H Opel αποκάλυψε τις πρώτες επίσημες φωτογραφίες του νέου Frontera, ενός μεγάλου SUV με ξεχωριστά χαρακτηριστικά. Το όνομα Frontera επιστρέφει

Μεγάλη ανανέωση για το Hyundai Santa Fe (video)

Αρκετές και σημαντικές αλλαγές πραγματοποίησε η Hyundai στο Santa Fe, το οποίο παρότι δε μετέβη στην επόμενη γενιά του, αλλά

Τη νύχτα μέρα κάνουν οι προβολείς του νέου Ford Focus (video)

Από χτες που άλλαξε η ώρα ξέρουμε ότι θα οδηγούμε πιο συχνά νύχτα, κάτι που μπορεί να αγχώνει μερικούς. Έρευνες