Breaking News

Αστυνομικός παραλίγο να καταπλακωθεί από φορτηγό (video)

Αστυνομικός παραλίγο να καταπλακωθεί από φορτηγό (video)

Τύχη βουνό είχε ένας αστυνομικός στη Ρωσία, καθώς σώθηκε κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή από ένα φορτηγό που ερχόταν κατά πάνω του.

Η ενσωματωμένη στο περιπολικό κάμερα κατέγραψε το απίστευτο αυτό περιστατικό. Όπως θα δείτε λοιπόν ο αστυνομικός βρίσκεται όρθιος μπροστά από το περιπολικό και ελέγχει την κυκλοφορία.

Ξαφνικά ο οδηγός ενός φορτηγού χάνει τον έλεγχο του μεγάλου οχήματος, το οποίο γλιστράει πλευρικά και η καρότσα του κατευθύνεται πάνω στον αστυνομικό. Ευτυχώς ο αστυνομικός πήδηξε δεξιά κλάσματα του δευτερολέπτου πριν χτυπηθεί από την καρότσα του φορτηγού, που τελικά έπεσε πάνω στο σταθμευμένο περιπολικό.

Αιτία για το εν λόγω ατύχημα στάθηκε ένα μαύρο αυτοκίνητο που εισήλθε απότομα στον αυτοκινητόδρομο αναγκάζοντας τον 29χρονο οδηγό του φορτηγού να πατήσει τέρμα το φρένο και να χάσει την πρόσφυση, λόγω ολισθηρότητα της ασφάλτου από το χιόνι.


Tags assigned to this article:
αστυνομικόςΡωσίαφορτηγό

Related Articles

Ακατανόητη επίθεση με τσεκούρι σε αντιπροσωπείες BMW, Toyota και Mazda – Άγνωστος βανδάλισε δεκάδες αυτοκίνητα (βίντεο)

Μια πρωτοφανής έκρηξη βίας, σε διάφορες αντιπροσωπείες αυτοκινήτων, εκδηλώθηκε από έναν άντρα αγνώστων στοιχείων. Κάμερες ασφαλείας τον κατέγραφαν να εισβάλει

Toyota Prius εκτοπίζεται από Nissan και αναποδογυρίζει (video)

Ο οδηγός ενός αυτοκινήτου που διέθετε ενσωματωμένη κάμερα παρέδωσε το υλικό που κατέγραψε από ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα στην αστυνομία.

Πάνω από 500 παραβάσεις εντόπισε η Τροχαία σε νησιά του Ιονίου

Εντατικοποιήθηκαν οι τροχονομικοί έλεγχοι στα νησιά Κέρκυρα, Λευκάδα, Κεφαλλονιά και Ζάκυνθο κατά τη διάρκεια του Αυγούστου, καθώς λόγω των καλοκαιριών