Breaking News

Πώς γιορτάζει τα τριάντα του χρόνια το Mazda ΜΧ-5;

Πώς γιορτάζει τα τριάντα του χρόνια το Mazda ΜΧ-5;

Με τον παραδοσιακό τρόπο κάθε μοντέλου όταν φτάνει σε μια ηλικία ορόσημο, δηλαδή με τη δημιουργία μιας νέας ειδικής έκδοσης.

Το δημοφιλές Mazda ΜΧ-5 επέστρεψε στο μέρος όπου συστήθηκε για πρώτη φορά στο κοινό το 1989, στο Σαλόνι του Σικάγο. Εκεί παρουσίασε τη νέα συλλεκτική του έκδοση, η οποία διαθέτει μια σειρά από ξεχωριστά χαρακτηριστικά.

Ποια είναι αυτά; Η φανταχτερή πορτοκαλί απόχρωση στο roadster αμάξωμα του, οι μαύρες ζάντες της Rays, πίσω από τις οποίες ξεπροβάλουν οι επίσης πορτοκαλί δαγκάνες, τα Recaro καθίσματα, οι πορτοκαλί διακοσμητικές πινελιές στο εσωτερικό, το ηχοσύστημα της Bose με εννέα ηχεία, τα φρένα της Brembo εμπρός και της Nissin πίσω, αλλά και τα αμορτισέρ της Bilstein.

Η ιαπωνική εταιρεία θα κατασκευάσει μόνο 3.000 αντίτυπα από την εν λόγω επετειακή έκδοση του MX-5 εκ των οποίων τα 300 προορίζονται για την αγορά των H.Π.Α, ενώ θα διατίθεται με υφασμάτινη, αλλά και με σκληρή οροφή, και οι τιμές του διαμορφώνονται περίπου στα 30.840 ευρώ και 33.135 ευρώ αντίστοιχα.

Δημήτρης Κεχαγιάς

Δημήτρης Κεχαγιάς



Related Articles

Ιδού η πρώτη υβριδική Maserati (video)

Το πρώτο εξηλεκτρισμένο μοντέλο της Maserati είναι η ανανεωμένη Ghibli, η οποία διαθέτει ήπιο υβριδικό σύστημα. Σύμφωνα με την ιταλική

Ποιο νέο μοντέλο της Cupra θα κατασκευάζει η Audi; (video)

Η Cupra είναι η «μητέρα» του νέου Terramar, όμως η Αudi θα είναι αυτή που θα το «γεννάει», καθώς θα

Επιστρέφει η μακρύτερη λιμουζίνα του κόσμου

Στους ελληνικούς δρόμους είναι σχεδόν απίθανο να συναντήσεις λιμουζίνα, ωστόσο οι τεράστιοι λεωφόροι της Αμερικής είναι σαφώς πιο φιλόξενοι για