Breaking News

Φορτηγό παραλίγο να παρασύρει νεαρούς που σταμάτησαν για selfie (video)

Φορτηγό παραλίγο να παρασύρει νεαρούς που σταμάτησαν για selfie (video)

Άκρως επικίνδυνη έχει γίνει πλέον η μόδα των selfies φωτογραφιών, καθώς έχουμε δει μέχρι κα ανθρώπους να πέφτουν από το γκρεμό στην προσπάθεια τους να έχουν ένα εντυπωσιακό φόντο.

Όλα θυσιάζονται στο βωμό των Likes, ακόμα και η προσωπική ασφάλεια. Χαρακτηριστικό πρόσφατο παράδειγμα μια παρέα τεσσάρων νεαρών στη Ρωσία που σταμάτησαν το αυτοκίνητο τους μέσα σε τούνελ για να βγάλουν selfie.

Την εντελώς απερίσκεπτη αυτή κίνηση τους κατέγραψε η κάμερα ασφαλείας του αυτοκινητόδρομου και θα την παρακολουθήσετε στο video που ακολουθεί. Αφού αποβιβάστηκαν από το αυτοκίνητο περπατούσαν αμέριμνοι μέσα στο τούνελ λες και βρίσκονταν στο σαλόνι του σπιτιού τους.

Έπειτα επιδοθήκαν σε πολλές φωτογραφικές λήψεις και μόλις είχαν το καλό «κλικ» αποφάσισαν να αναχωρήσουν. Την ώρα όμως που πήγαιναν να επιβιβαστούν στο αυτοκίνητο πέρασε ξυστά από δίπλα τους με  υψηλή ταχύτητα, ένα φορτηγό, το οποίο για χιλιοστά δεν τους παρέσυρε.

Αφού ξεπέρασαν το πρώτο σοκ και είδαν ότι το φορτηγό είχε χτυπήσει πλευρικά το αυτοκίνητο, αναχώρησαν αμέσως ώστε να προλάβουν τον οδηγό που ούτε καν σταμάτησε να δει τι έγινε.


Tags assigned to this article:
selfieΡωσίατούνελφορτηγό

Related Articles

Μοτοσικλετιστής παραλίγο να βρεθεί κάτω από τις ρόδες φορτηγού (video)

Η έγκαιρη αντίδραση ήταν αυτή που έσωσε αναβάτη μοτοσικλέτας, καθώς γλίτωσε παρά τρίχα από το να βρεθεί κάτω από τις

Η Τροχαία εντόπισε 3.400 παραβάσεις και έκανε 12 συλλήψεις

Επί ποδός τέθηκε η Τροχαία τις προηγούμενες μέρες, ώστε να πραγματοποιηθεί με ασφάλεια η κίνηση των οδηγών, στο πλαίσιο εορτασμού

Νόμιζε ότι το τροχόσπιτο χωρούσε κάτω από τη γέφυρα αλλά έκανε λάθος (video)

Όταν περνάμε κάτω από μια γέφυρα με το όχημα μας θα πρέπει πάντα να προσέχουμε αν το ύψος της μας