Breaking News

Πόσα Eclipse Cross έχει πουλήσει η Mitsubishi;

Πόσα Eclipse Cross έχει πουλήσει η Mitsubishi;

Στις αρχές του 2018 η Mitsubishi λάνσαρε το νέο Eclipse Cross, ενώ ένα χρόνο μετά η καταμέτρηση δείχνει πάνω  από 800.000 πωλήσεις σε παγκόσμιο επίπεδο.

Σύμφωνα με την ιαπωνική εταιρεία το νέο Eclipse Cross πέτυχε 33.287 πωλήσεις σε Ευρώπη, 14.026 πωλήσεις στη βόρεια Αμερική, 9.332 πωλήσεις σε Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία, 11.592 πωλήσεις σε Ιαπωνία και 11.877 πωλήσεις σε άλλες αγορές.

Σίγουρα το νέο Eclipse Cross κερδίζει το αγοραστικό κοινό σχεδιαστικά, καθώς «παντρεύει» το σχήμα ενός SUV με τα coupe, λόγω της κλίσης που έχει η οροφή του.

Στο βιογραφικό του νέου Eclipse Cross έρχεται να προστεθεί η ανάδειξη του ως «Αυτοκίνητο της Χρονιάς 2019» στην πατρίδα του. Η Διάσκεψη Ερευνητών & Δημοσιογράφων Αυτοκινήτου της Ιαπωνίας ξεχώρισαν το νέο Eclipse Cross για την κομψή του εικόνα και την οδηγική του συμπεριφορά.

Υπενθυμίζουμε ότι το νέο Eclipse Cross χρησιμοποιεί τετρακύλινδρο υπερτροφοδοτούμενο βενζινοκινητήρα άμεσου ψεκασμού χωρητικότητας 1.5 λίτρων απόδοσης 163 ίππων και 250 Nm ροπής. Συνδυάζεται με μετάδοση της κίνησης στους εμπρός ή στους τέσσερις τροχούς, με μηχανικό 6αρι κιβώτιο ή με αυτόματο 8 σχέσεων CVT. Οι επιδόσεις αναφέρουν επιτάχυνση από 0-100 χλμ./ώρα σε 9,8 δευτ. και τελική ταχύτητα 200 χλμ./ώρα.


Tags assigned to this article:
Eclipse CrossMitsubishiπωλήσεις

Related Articles

Πόσα Lada έχουν πουληθεί το 2020;

Η φετινή χρονιά είναι αρκετά δύσκολη, μεταξύ άλλων και για τις πωλήσεις αυτοκινήτων, καθώς η πανδημία του κορωνοϊού έχει καταρρακώσει

Στο «χειρουργείο» το Seat Ateca για λίφτινγκ (video)

Αίτημα για ανανέωση κατέθεσε στη Seat το Ateca, ενώ τα δικαιολογητικά που υπέβαλε είναι ότι βρίσκεται στην παραγωγή από το

Η απόλυτη χλιδή μέσα σε μια θωρακισμένη Cadillac Escalade

Βλέποντας τη συγκεκριμένη Cadillac Escalade περιμένεις ότι θα βγει από αυτή κάποιος αστέρας του Χόλυγουντ, ενώ θα μπορούσε να είναι