Breaking News

Προτάσεις χριστουγεννιάτικων δώρων από τη Skoda

Προτάσεις χριστουγεννιάτικων δώρων από τη Skoda

Αν ψάχνετε τι δώρο να κάνετε φέτος τα Χριστούγεννα στα αγαπημένα σας πρόσωπα η Skoda έχει να σας κάνει μερικές ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες προτάσεις.

Κεράστε ένα καφέ με τη κούπα της Skoda, η οποία μπορεί να κρατάει κάθε ρόφημα σας ζεστό και να στέκεται σταθερά σε κάθε επιφάνεια, χάρη στην αφαιρούμενη βάση από σιλικόνη που διαθέτει.

Για τους συλλέκτες προτείνουμε τη μινιατούρα του Skoda Rapid 136L σε κλίμακα 1:43, το οποίο σε πραγματικές διαστάσεις κατασκευάζοντας από την τσέχικη εταιρεία από το 1984 έως το 1990.

Πολυεργαλείο στα χέρια των φίλων σας μπορεί να γίνει ο σουγιάς της Skoda που διαθέτει και ανοιχτήρι. Για όσους τώρα δε βλέπουν την ώρα για ένα πιο ακριβό δώρο υπάρχει και το ρολόι Seiko Epson VR34A με την υπογραφή της Skoda Motorsport.

Οι μικροί μας φίλοι που ακόμα δεν περπατάνε μπορούν να παίξουν πάνω στο χαλί με το ξύλινο αυτοκινητάκι της Skoda. Για τους ποδηλάτες προσφέρεται η ειδική πτυσσόμενη βάση μεταφοράς μέχρι και δυο ποδηλάτων που τοποθετείται στο πίσω τμήμα του αυτοκινήτου, ενώ για τους εκδρομείς το φορητό μικρό  ψυγείο και η τέντα που αναπτύσσεται στην οροφή του αυτοκινήτου για υψηλή διαμονή στην ύπαιθρο.


Tags assigned to this article:
SKODAδώραΧριστούγεννα

Related Articles

Lada: Πόσα αυτοκίνητα πούλησε το 2023 – Κυριάρχησε στην αγορά της Ρωσίας – Τα πλάνα της για το 2024

Η Lada κάνει τον απολογισμό της για το 2023, ανακοινώνοντας τον αριθμό των συνολικών της πωλήσεων, τις προκλήσεις που κλήθηκε

To ισχυρότερο Volkswagen Golf GTI

Η Volkswagen τράβηξε το σεντόνι και αποκάλυψε το νέο Golf GTI TCR στο πλαίσιο διεξαγωγής της ετήσιας συνάντησης GTI στην

To επετειακό Volkswagen Touareg που κοστίζει πάνω από 80.000 ευρώ

Χαρμόσυνα είναι τα νέα για την πορεία του Touareg, καθώς από τα τέλη του 2012 που εντάχτηκε στη γκάμα των