Breaking News

Το νέο Suzuki e-Survivor θα επιζήσει στο μέλλον

Το νέο Suzuki e-Survivor θα επιζήσει στο μέλλον

Επίκαιρη, τουλάχιστον για τα ελληνικά δεδομένα, είναι η ονομασία e-Survivor που έδωσε η Suzuki στο νέο πρωτότυπο μοντέλο της.

Στο 45ο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Τόκιο λοιπόν η Suzuki θα παρουσιάσει το νέο e-Survivor, το οποίο είναι ένα άκρως φουτουριστικό, κόμπακτ διαστάσεων SUV (μήκος 3.460 χλστ./πλάτος 1.645 χλστ.), το οποίο σύμφωνα με την ιαπωνική εταιρία έχει κληρονομήσει γονίδια από το Vitara και το Jimny.

Παράλληλα με το e-Survivor η Suzuki εκφράζει το όραμά της για το πως θα μοιάζει ένα μελλοντικό όχημα της στη συγκεκριμένη κατηγορία τα επόμενα χρόνια. Αξίζει να αναφέρουμε στο σημείο αυτό ότι η Suzuki το 2020 συμπληρώνει έναν αιώνα ζωής.

Οι περιορισμένες πληροφορίες που έχουμε για το e-Survivor κάνουν λόγο για σύστημα τετρακίνησης και για την ύπαρξη ηλεκτροκινητήρα. Από τις σχετικές φωτογραφίες βλέπουμε ότι το σχήμα του δεν είναι καθόλου συμβατικό. Διαθέτει διαφανείς πλευρικές πόρτες, δεν έχει εξωτερικούς καθρέπτες, υπάρχει μπλε φωτισμός στους μεγάλους τροχούς του, ενώ στο διθέσιο εσωτερικό του τοποθετήθηκε μια μεγάλη οθόνη κατά μήκος του ταμπλό και μια στρογγυλή γυάλινη σφαίρα στην κεντρική κονσόλα.

Περισσότερα για το Suzuki e-Survivor θα μάθουμε στις 27 Οκτωβρίου όταν θα αποκαλυφτεί στην ιαπωνική πρωτεύουσα.


Tags assigned to this article:
e-SurvivorSuzuki

Related Articles

Οδηγώντας ένα παλιό και ένα σύγχρονο φορτηγό Scania (video)

Δεν πρόκειται για κάποια συγκριτική δοκιμή, αλλά για μια πρωτοβουλία που έλαβε η Scania, η οποία προσκάλεσε τέσσερις βετεράνους οδηγούς

Το Ford Fiesta ST ξεσαλώνει σε αλατωρυχείο (video)

Κάτω από έδαφος δεν κινείται μόνο το μετρό αλλά και το νέο Ford Fiesta, το οποίο απέδειξε ότι είναι αρκετά

Μια σύντομη κούρσα με το ταξί της Jaguar κοστίζει 199 ευρώ (video)

Πώς θα σας φαινόταν αν για μια διαδρομή 20.8 χλμ. με ταξί πληρώνατε 199 ευρώ; Σίγουρα θα λογομαχούσατε με τον