Breaking News

Ένα πραγματικό Nissan GT-R/C έγινε τηλεκατευθυνόμενο (video)

Ένα πραγματικό Nissan GT-R/C έγινε τηλεκατευθυνόμενο (video)

Δεν είναι σενάριο ταινίας αλλά πραγματικότητα και υλοποιήθηκε από την Nissan, η οποία δημιούργησε το πρώτο τηλεκατευθυνόμενο GT-R/C.

Αν δεν υπήρχαν τα πλάνα στο παρακάτω video ίσως να δυσκολευόσασταν να πιστέψετε την είδηση, αλλά όπως θα διαπιστώσετε η ιαπωνική εταιρία τοποθέτησε ειδικούς μοχλούς στο τιμόνι, στο λεβιέ ταχυτήτων και στα πεντάλ ενός GT-R /C. Στη συνέχεια έδωσε ένα τηλεχειριστήριο όμοιο με αυτό του PlayStation 4 στον οδηγό αγώνων της Nismo, Jann Mardenborough.

Που συνέβησαν όλα αυτά τα περίεργα γεγονότα; Στην πίστα του Σίλβερστοουν. Ο Jann πέταξε πάνω από τη βρετανική πίστα με ένα ελικόπτερο Robinson R44 Raven II, ώστε να έχει πανοραμική θέα και να χειριστεί με ασφάλεια το τηλεκατευθυνόμενο GT-R/C. Φυσικά ο πιλότος του ελικοπτέρου είχε λάβει ειδική αδεία ώστε να μπορέσει να πετάξει τόσο χαμηλά από το έδαφος.

Ακόμα πιο εντυπωσιακό είναι ότι το GT-R/C που δεν είχε ούτε οδηγό ούτε επιβάτες κατάφερε να αναπτύξει μέγιστη ταχύτητα 209 χλμ./ώρα σημειώνοντας χρόνο 1:17:47 με το χειρισμό του να γίνεται αποκλειστικά από αέρος.

Το όλο εγχείρημα υλοποιήθηκε για να γιορτάσει η Nissan την πολυετή συμμετοχή της στο δημοφιλές βιντεοπαιχνίδι  Gran Turismo Sport, η νέα έκδοση του οποίου θα κυκλοφορήσει στην Ευρώπη στις 18 Οκτωβρίου.


Related Articles

H Pagani φροντίζει τα παλαιότερα μοντέλα της

Η Pagani ανακοίνωσε την έναρξη λειτουργίας ενός νέου τμήματος της που θα έχει ως αποστολή την αποκατάσταση των «κλασσικών» της

Οι σχεδιαστές της Skoda είναι μαθητές σχολείων

Προφανώς η τσέχικη εταιρεία δεν εμπιστεύεται τη σχεδίαση των νέων της μοντέλων σε ανήλικους μαθητές που δεν έχουν καμία σχετική

Ποιο αυτοκίνητο οδηγούν όλοι οι παίκτες της Μπάγερν Μονάχου;

Προφανώς οι ακριβοπληρωμένοι ποδοσφαιριστές της Μπάγερν Μονάχου έχουν στο γκαράζ τους μοναδικά supercars, ωστόσο στο πλαίσιο των άμεσων σχέσεων που