Breaking News

Στις 23 Αυγούστου η παρουσίαση του νέου Volkswagen T-Roc (video)

Στις 23 Αυγούστου η παρουσίαση του νέου Volkswagen T-Roc (video)

Η Volkswagen «έκλεισε» την παραπάνω ημερομηνία για την επίσημη παρουσίαση του νέου T-Roc.

Το νέο κόμπακτ διαστάσεων crossover της γερμανικής εταιρείας θα τοποθετηθεί ιεραρχικά στη γκάμα κάτω από το Tiguan, από το οποίο εμπνέεται σχεδιαστικά, ωστόσο θα έχει πιο τολμηρές γραμμές με τονισμένα φτερά και οροφή με κλίση.

Χρήση της νέας πλατφόρμας MQB A0 του Ομίλου Volkswagen θα κάνει το νέο T-Roc, όπως τα νέα SΕΑΤ Ibiza και Polo. Σύμφωνα με τις πληροφορίες το νέο T-Roc θα τροφοδοτείται  από τρεις κινητήρες βενζίνης και δυο πετρελαίου, χωρητικότητας 1.0, 1.5, 1.6 και 2.0 λίτρων, οι οποίοι θα συνδυάζονται με το στάνταρ μηχανικό κιβώτιο και προαιρετικά με αυτόματο διπλού συμπλέκτη. Προαιρετικό θα είναι επίσης και το σύστημα τετρακίνησης.

Στο παρακάτω ενδιαφέρον video θα παρακολουθήσετε πως έγινε η σχεδίαση του νέου T-Roc, αλλά και τα πρώτα του σκίτσα. Παράλληλα θα μάθετε ότι η κεντρική κονσόλα είναι επηρεασμένη από ένα κράνος μοτοσικλετιστή και θα γνωρίσετε την ποικιλία χρωμάτων και υλικών που θα διαθέτει.

 


Tags assigned to this article:
PoloT-RocTiguanVolkswagen

Related Articles

Ακούστε τον ήχο από την εξάτμιση του νέου Hyundai i20 N

H Hyundai επιβεβαίωσε οπτικά και ηχητικά την έλευση του νέου και ισχυρότερου i20 N, το οποίο θα λανσαριστεί το πρώτο

To ταξί Hyundai Κona που κινείται μόνο του (video)

Αρκετά ξεχωριστό θα είναι το εν λόγω κόκκινο ταξί Hyundai Kona, καθώς διαθέτει τεχνολογίας αυτόνομης οδήγησης. Τα δρομολόγια του θα

Πόσα Lada έχουν πουληθεί το 2020;

Η φετινή χρονιά είναι αρκετά δύσκολη, μεταξύ άλλων και για τις πωλήσεις αυτοκινήτων, καθώς η πανδημία του κορωνοϊού έχει καταρρακώσει